Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UltrasVecchieManiere ossoduro69
CTX20193 Tactiek leo 2
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
54.2 gemiddelde waardering 61.1
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Rubio Fauria passt de bal in één keer door. Mikruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipović verovert de bal door een tackle van achteren. Filipović draait met de bal, schiet en ... Boniecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - ossoduro69 0:1

4e minuut.
Daar is Mendil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieniążek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendil is nu in balbezit. Pieniążek verovert de bal door een tackle van achteren. Pieniążek schiet op doel. Boniecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Carrillo kopt de bal weg. Mezaroş is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gostomski. Gostomski krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Gostomski rent richting de bal. Dagostino is nu in balbezit. Gostomski rent richting de bal. Gostomski draait met de bal, schiet en ... Eve werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UltrasVecchieManiere - ossoduro69 1:1

38e minuut.
Stucki passt de bal met de wreef. Vergaert rent richting de bal. Vergaert geeft de bal voor. Filipović is nu in balbezit. Filipović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mendil bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendil passt de bal met de wreef. Pieniążek speelt de bal door. Lech is nu in balbezit. Lech draait met de bal, schiet en ... Boniecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Śliwka komt het veld opgelopen. Szakály komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UltrasVecchieManiere 56%, ossoduro69 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UltrasVecchieManiere - ossoduro69 1:1

46e minuut.
Biggioggero passt de bal met de wreef. Stucki rent richting de bal. Cheikh Ndiaye maakt een afschuwelijke overtreding. Stucki roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Stucki kan niet meer verder spelen. Dalmacija komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Dagostino kopt de bal weg. Klungelig pakt Mezaroş de bal. Gostomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gostomski draait met de bal, schiet en ... Eve maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - ossoduro69 2:1

56e minuut.
Inworp. Vergaert met een snelle inworp. Pieniążek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniążek schiet op doel. Cheikh Ndiaye probeert de bal aan de voet te houden. Boniecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mikruta geeft de bal voor. Vergaert kopt de bal weg. Daar is Cheikh Ndiaye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lech rent richting de bal. Lech draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Mendil bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendil geeft een lange en hoge pass. Pieniążek probeert de bal aan de voet te houden. Filipović rent richting de bal. Filipović schiet op doel. Boniecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Langfermann met de inworp. Mikruta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Filipović. Filipović krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Vergaert met een sublieme pass. Daar is Langfermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Langfermann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dalmacija geeft een lange en hoge pass. Boniecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Dalmacija probeert naar een medespeler te passen. Vergaert rent richting de bal. Vergaert passt de bal in één keer door. Lech rent richting de bal. Lech draait met de bal, schiet en ... Boniecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Mikruta geeft de bal voor. Szakály kopt de bal weg. Gostomski is nu in balbezit. Gostomski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - ossoduro69 3:1

68e minuut.
Cheikh Ndiaye onderschept slim de pass. Cheikh Ndiaye geeft een lange en hoge pass. Velardo rent richting de bal. Gostomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gostomski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Doeltrap. Eve trapt de bal weg van het doel. Mendil kopt de bal weg. Dagostino rent richting de bal. Dagostino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Gostomski onderschept slim de pass. Gostomski geeft een hoge lob. Musso geeft een hoge lob. Langfermann probeert de bal aan de voet te houden. Gostomski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UltrasVecchieManiere 50%, ossoduro69 50%.
UltrasVecchieManiere - ossoduro69 3:1