Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lucchirpool tt team
belin Tactiek 433 stefano
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
22 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 48.7
formidable Schieten very good
solid Passen adequate
solid Verdedigen solid


14e minuut.
Escobar passt de bal zonder na te denken. Chyliński is nu in balbezit. Chyliński passt de bal in één keer door. Lemański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemański schiet op doel. Larobina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Ahumada kopt de bal weg. Lemański rent richting de bal. Ahumada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - tt team 1:0

21e minuut.
Ahumada kopt de bal weg. Lemański bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pantelli zijn tegenspeler op de grond. Pantelli krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Chyliński kopt de bal weg. Larobina probeert naar een medespeler te passen. Escobar kopt de bal weg. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Chyliński is nu in balbezit. Chyliński passt de bal in één keer door. Pantelli verovert de bal door een tackle van achteren. Lemański is nu in balbezit. Lemański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Löwengrip bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocciaro is nu in balbezit. Mocciaro geeft een hoge lob. Lemański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemański haalt uit met een fantastische trap. Larobina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Tessaroli verovert de bal door een tackle van achteren. Duriava verovert de bal door een tackle van achteren. Duriava geeft een lange en hoge pass. Lemański is nu in balbezit. Lemański schiet op doel. Larobina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Trombadori bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar onderschept slim de pass. Escobar probeert naar een medespeler te passen. Ahumada is nu in balbezit. Ahumada schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Ahumada kopt de bal weg. Lemański heeft problemen om de bal te vangen. Roma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roma krijgt een gele kaart.

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Larobina trapt de bal weg. Pantelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemański onderschept slim de pass. Lemański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Escobar passt de bal met de wreef. Chyliński rent richting de bal. Chyliński geeft een hoge lob. Ahumada rent richting de bal. Ahumada schiet op doel. Larobina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Zerbelloni met de inworp. Caratti rent richting de bal. Löwengrip begaat een overtreding. Löwengrip krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Escobar rent richting de bal. Escobar passt de bal zonder na te denken. Chyliński rent richting de bal. Chyliński geeft de bal voor. Ahumada springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Chyliński passt de bal zonder na te denken. Ahumada rent richting de bal. Lemański rent richting de bal. Lemański draait met de bal, schiet en ... Larobina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - tt team 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucchirpool 36%, tt team 64%.
Lucchirpool - tt team 2:0

48e minuut.
Ahumada is nu in balbezit. Roma begaat een overtreding. Ahumada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Caratti met een snel genomen vrije trap. Miglietto probeert de bal met de borst te controleren. Ahumada rent richting de bal. Ahumada draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Daar is Caratti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Löwengrip onderschept slim de pass. Löwengrip geeft de bal voor. Trifunović is nu in balbezit. Trifunović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Trifunović is nu in balbezit. Trifunović passt de bal zonder na te denken. Daar is Tessaroli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trifunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifunović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Zerbelloni heeft problemen om de bal te vangen. Zerbelloni passt de bal zonder na te denken. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar geeft een hoge lob. Ahumada krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Zerbelloni passt de bal zonder na te denken. Chyliński probeert naar een medespeler te passen. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar geeft een hoge lob. Ahumada maakt een snoekduik en kopt de bal. Larobina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - tt team 3:0

77e minuut.
Trombadori heeft problemen om de bal te vangen. Tessaroli rent richting de bal. Tessaroli passt de bal in één keer door. Löwengrip bereikt de bal nog maar net als eerste. Löwengrip haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Zerbelloni speelt de bal door. Daar is Chyliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chyliński passt de bal in één keer door. Lemański rent richting de bal. Lemański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galastri met een snelle inworp. Löwengrip geeft een hoge lob. Trifunović heeft problemen om de bal te vangen. Trifunović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Escobar met een sublieme pass. Ahumada is nu in balbezit. Miglietto is nu in balbezit. Ahumada verovert de bal door een tackle van achteren. Ahumada schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucchirpool 44%, tt team 56%.
Lucchirpool - tt team 3:0