Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bar Mario maya
ripar alta Tactiek 4231
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 3
47.5 gemiddelde waardering 49.3
very good Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen average


9e minuut.
Buitenspel voor Celada. Goede buitenspelval van de verdediging. Arruabarrena neemt vlug de vrije trap. Pienig is nu in balbezit. Rotelli onderschept slim de pass. Rotelli draait met de bal, schiet en ... Roiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Passatori geeft een lange en hoge pass. Tsakiridis rent richting de bal. Tsakiridis geeft een hoge lob. Rotelli heeft problemen om de bal te vangen. Rotelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - maya 1:0

36e minuut.
Passatori rent richting de bal. Sellari rent richting de bal. Sellari passt de bal in één keer door. Rotelli is nu in balbezit. Rotelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sellari zal de hoekschop nemen. Mantilla krijgt zijn hoofd ertegen. Roiz bokst de bal weg.

38e minuut.
Massimino rent richting de bal. Celada met een sublieme pass. Eloy rent richting de bal. Eloy haalt uit met een fantastische trap. Ballotta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bar Mario - maya 1:1

40e minuut.
Rotelli speelt de bal door. Klungelig pakt Teichmann de bal. Teichmann geeft de bal voor. Rotelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotelli schiet op doel. Roiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Celada verovert de bal door een tackle van achteren. Zazzi rent richting de bal. Zazzi met een sublieme pass. Eloy rent richting de bal. Eloy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bar Mario 46%, maya 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bar Mario - maya 1:1

50e minuut.
Passatori geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rotelli stond buitenspel. Pienig neemt vlug de vrije trap. Eloy bereikt de bal nog maar net als eerste. Eloy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Arruabarrena passt de bal zonder na te denken. Sellari heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pienig. Sellari raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sellari kan niet meer verder spelen. Dusolie komt het veld opgelopen.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pedemonte met de inworp. Rettino geeft een hoge lob. Massimino geeft een lange en hoge pass. Dalle Macchie springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Dusolie rent richting de bal. Daar is Dusolie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dusolie probeert naar een medespeler te passen. Mantilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantilla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bar Mario 43%, maya 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bar Mario - maya 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Zazzi speelt de bal door. Eloy is nu in balbezit. Vicentin bereikt de bal nog maar net als eerste. Eloy rent richting de bal. Eloy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

100e minuut.
Celada verovert de bal door een tackle van achteren. Vicentin met een sublieme pass. Celada bereikt de bal nog maar net als eerste. Eloy rent richting de bal. Eloy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bar Mario 59%, maya 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bar Mario - maya 1:1

120e minuut.
Mendez geeft een lange en hoge pass. Zazzi speelt de bal door. Eloy is nu in balbezit. Eloy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Eloy rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - maya 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bar Mario 53%, maya 47%.
Bar Mario - maya 1:2