Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G.S SASSOSCRITTO LIVORNO WEEDSjoint
433 Tactiek 3pgds
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
44.6 gemiddelde waardering 49.6
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Truchanowski onderschept slim de pass. Truchanowski geeft de bal voor. Velcea rent richting de bal. Velcea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G.S SASSOSCRITTO LIVORNO - WEEDSjoint 0:1

16e minuut.
Pessina rent richting de bal. Pessina passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Velcea de bal. Tulus is nu in balbezit. Tulus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bodini is nu in balbezit. Bodini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

23e minuut.
Klungelig pakt Pessina de bal. Pessina met een sublieme pass. Velcea is nu in balbezit. Velcea passt de bal in één keer door. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Ipiña bokst de bal weg.

27e minuut.
Christensen rent richting de bal. Christensen passt de bal met de wreef. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus schiet op doel. Pérez Ipiña probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.S SASSOSCRITTO LIVORNO - WEEDSjoint 0:2

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Carlesso de bal onder controle te krijgen. Tulus rent richting de bal. Geisler onderschept slim de pass. Pessina rent richting de bal. Pessina geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pessina probeert naar een medespeler te passen. Valverde rent richting de bal. Met opzet legt Tulus zijn tegenspeler op de grond. Tulus krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Matmuja passt de bal met de wreef. Cercel rent richting de bal. Cercel probeert naar een medespeler te passen. Larroque rent richting de bal. Larroque draait met de bal, schiet en ... Favre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Christensen geeft de bal voor. Velcea kopt de bal weg. Tulus is nu in balbezit. Tulus schiet op doel. Pérez Ipiña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Christensen de bal onder controle te krijgen. Truchanowski geeft een lange en hoge pass. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus schiet op doel. Pérez Ipiña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Daar is Giernatowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pessina is nu in balbezit. Pessina probeert naar een medespeler te passen. Tulus rent richting de bal. Tulus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G.S SASSOSCRITTO LIVORNO - WEEDSjoint 0:3

44e minuut.
Teodorovici met een sublieme pass. Pessina geeft een hoge lob. Valverde probeert de bal aan de voet te houden. Tulus rent richting de bal. Tulus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.S SASSOSCRITTO LIVORNO 71%, WEEDSjoint 29%.
G.S SASSOSCRITTO LIVORNO - WEEDSjoint 0:3

55e minuut.
Cercel rent richting de bal. Rovine onderschept slim de pass. Rovine met een sublieme pass. Velcea is nu in balbezit. Velcea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Matmuja is nu in balbezit. Carlesso rent richting de bal. Truchanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Matmuja onderschept slim de pass. Matmuja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Chlabicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlabicz geeft de bal voor. Godlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godlewski geeft een hoge lob. Chlabicz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.S SASSOSCRITTO LIVORNO 56%, WEEDSjoint 44%.
G.S SASSOSCRITTO LIVORNO - WEEDSjoint 0:3