Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuori Salerno I Soliti Sospetti
433B Tactiek 433
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
52.6 gemiddelde waardering 54.2
solide Schieten zeer goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Inworp. Considine met een snelle inworp. Sleep is nu in balbezit. Sleep geeft de bal voor. Britton krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Doeltrap. Čeh trapt de bal weg van het doel. Hodorov kopt de bal weg. Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
van der Vegt geeft een lange en hoge pass. Inworp. Snitko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sleep bereikt de bal nog maar net als eerste. Sleep geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Seljeseth rent richting de bal. Seljeseth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - I Soliti Sospetti 0:1

10e minuut.
Snitko geeft een lange en hoge pass. Britton bereikt de bal nog maar net als eerste. Moromete begaat een overtreding. Moromete krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Klungelig pakt Snitko de bal. Snitko speelt de bal door. Britton is nu in balbezit. Britton haalt uit met een fantastische trap. Čeh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - I Soliti Sospetti 0:2

30e minuut.
Cameira kopt de bal weg. Considine bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine speelt de bal door. Britton bereikt de bal nog maar net als eerste. Britton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Moromete passt de bal met de wreef. Hodorov rent richting de bal. Crepaldi rent richting de bal. Hodorov verovert de bal door een tackle van achteren. Hodorov draait met de bal, schiet en ... Ene probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuori Salerno 57%, I Soliti Sospetti 43%.
Fuori Salerno - I Soliti Sospetti 0:2

48e minuut.
Weitoxem met een sublieme pass. Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunyovszky is nu in balbezit. Ielcean onderschept slim de pass. Ielcean draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nemehlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemehlo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - I Soliti Sospetti 1:2

72e minuut.
Ene trapt de bal weg van het doel. Snitko kopt de bal weg. Ahumada heeft problemen om de bal te vangen. Britton rent richting de bal. Britton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - I Soliti Sospetti 1:3

74e minuut.
Sleep rent richting de bal. Sleep passt de bal in één keer door. Considine bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine geeft een hoge lob. Britton kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Snitko met een snelle inworp. Sleep met een sublieme pass. Seljeseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Seljeseth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Black speelt de bal door. Snitko geeft een lange en hoge pass. Śruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Śruba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuori Salerno 44%, I Soliti Sospetti 56%.
Fuori Salerno - I Soliti Sospetti 1:3