Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leonardo c5 papaveri
peppono Tactiek vamos555
55% Balbezit 45%
64% Spel op eigen helft 36%
9 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 57.3
zeer goed Schieten uitmuntend
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Vadljak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Boschesi de bal. Boschesi geeft de bal voor. Atabaque kopt de bal weg. Brandolesio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Daher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brandolesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandolesio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonardo c5 - papaveri 0:1

9e minuut.
Ciacci passt de bal zonder na te denken. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu geeft een lange en hoge pass. Lapadula krijgt zijn hoofd ertegen. Hedwig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leonardo c5 - papaveri 1:1

15e minuut.
Ciacci onderschept slim de pass. Gerardi onderschept slim de pass. Gerardi passt de bal in één keer door. García Sierra is nu in balbezit. García Sierra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Wojtaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszewski geeft een hoge lob. Boschesi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. del Amo Cagigas bereikt de bal nog maar net als eerste. del Amo Cagigas schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
García Sierra geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Wojtaszewski de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. García Sierra neemt de hoekschop. Brandolesio maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Blank speelt de bal door. Vadljak heeft problemen om de bal te vangen. Gerardi met een sublieme pass. Atabaque is nu in balbezit. Atabaque haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
MacPhadden is nu in balbezit. Vadljak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gerardi. Gerardi krijgt een gele kaart.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pescariu met de inworp. del Amo Cagigas rent richting de bal. del Amo Cagigas geeft een lange en hoge pass. Lapadula springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gigante geeft een lange en hoge pass. Karaszewski controleert de bal met de borst. Brandolesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabaque is nu in balbezit. Atabaque schiet op doel. Daher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Živanović passt de bal zonder na te denken. Atabaque is nu in balbezit. Atabaque draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert MacPhadden de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Ciacci de bal onder controle te krijgen. Calzetta speelt de bal door. Wojtaszewski geeft de bal voor. Gigante geeft de bal voor. Brandolesio krijgt zijn hoofd ertegen. Daher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Atabaque is nu in balbezit. Atabaque haalt uit met een fantastische trap. Daher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Blank rent richting de bal. Gigante onderschept slim de pass. Gigante probeert naar een medespeler te passen. Boschesi is nu in balbezit. Boschesi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leonardo c5 64%, papaveri 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leonardo c5 - papaveri 1:1

50e minuut.
Vadljak probeert naar een medespeler te passen. Blank rent richting de bal. Blank geeft een hoge lob. del Amo Cagigas springt en kopt de bal. Hedwig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Boschesi verovert de bal door een tackle van achteren. Boschesi met een sublieme pass. Atabaque rent richting de bal. Atabaque schiet op doel. Daher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonardo c5 - papaveri 1:2

60e minuut.
Gigante passt de bal in één keer door. Gerardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerardi passt de bal zonder na te denken. Brandolesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandolesio draait met de bal, schiet en ... Daher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Atabaque passt de bal in één keer door. Brandolesio rent richting de bal. Brandolesio passt de bal in één keer door. García Sierra is nu in balbezit. García Sierra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Gerardi passt de bal met de wreef. Gigante speelt de bal door. Brandolesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandolesio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leonardo c5 - papaveri 1:3

75e minuut.
Gigante probeert naar een medespeler te passen. García Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sierra passt de bal met de wreef. Brandolesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandolesio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Blank zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lapadula is nu in balbezit. Gigante legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gigante krijgt een gele kaart. Lapadula is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. del Amo Cagigas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!

88e minuut.
Scutaru geeft de bal voor. Pescariu kopt de bal weg. del Amo Cagigas is nu in balbezit. del Amo Cagigas geeft de bal voor. Lapadula springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leonardo c5 63%, papaveri 37%.
Leonardo c5 - papaveri 1:3