Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mucche guerriere ninjia Real Vittoria A.C.
Tris Tactiek Irische
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 45.6
zeer goed Schieten goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


7e minuut.
Italiano kopt de bal weg. Rosenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenberg passt de bal in één keer door. Bugatti is nu in balbezit. Bugatti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Galiana geeft een lange en hoge pass. Circio kopt de bal weg. Potestio heeft problemen om de bal te vangen. Violini probeert naar een medespeler te passen. Furi bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mucche guerriere ninjia 57%, Real Vittoria A.C. 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mucche guerriere ninjia - Real Vittoria A.C. 0:0

50e minuut.
Clarke kopt de bal weg. Rosenberg probeert naar een medespeler te passen. Circio bereikt de bal nog maar net als eerste. Circio haalt uit met een fantastische trap. Apice maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucche guerriere ninjia - Real Vittoria A.C. 0:1

55e minuut.
Potestio rent richting de bal. Potestio geeft een lange en hoge pass. Circio rent richting de bal. Circio draait met de bal, schiet en ... Apice probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucche guerriere ninjia - Real Vittoria A.C. 0:2

56e minuut.
Furi bereikt de bal nog maar net als eerste. Circio onderschept slim de pass. Viotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Circio verovert de bal door een tackle van achteren. Circio schiet op doel. Apice bokst de bal weg. Italiano heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Dal Canto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frate met de inworp. Daar is Furi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Tommasino heeft problemen om de bal te vangen. Bugatti rent richting de bal. Bugatti met een sublieme pass. Circio rent richting de bal. Circio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Violini passt de bal met de wreef. Tramonte heeft problemen om de bal te vangen. Circio verovert de bal door een tackle van achteren. Circio geeft de bal voor. Bugatti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucche guerriere ninjia - Real Vittoria A.C. 0:3

67e minuut.
Tramonte heeft problemen om de bal te vangen. Violini probeert naar een medespeler te passen. Potestio is nu in balbezit. Potestio geeft een hoge lob. Bugatti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mucche guerriere ninjia 59%, Real Vittoria A.C. 41%.
Mucche guerriere ninjia - Real Vittoria A.C. 0:3