Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASD Rizziconi Calcio Rizzo United
442 F10 pr2 Tactiek FOK-D.VII
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
28 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
57.9 gemiddelde waardering 55
formidable Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen average


1e minuut.
De Monte rent richting de bal. Janiak begaat een overtreding. De Monte is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dranirskiy met een snel genomen vrije trap. Berłowski kopt de bal weg. De Monte is nu in balbezit. De Monte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cicognini bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cvetković zal de hoekschop nemen. Berłowski springt en kopt de bal. Górkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Rizziconi Calcio - Rizzo United 1:0

6e minuut.
Memé kopt de bal weg. Karolek is nu in balbezit. Karolek geeft een hoge lob. Lucian maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ASD Rizziconi Calcio - Rizzo United 1:1

12e minuut.
Seravalli heeft problemen om de bal te vangen. Seravalli probeert naar een medespeler te passen. Cvetković is nu in balbezit. De Monte is nu in balbezit. De Monte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Daar is Dranirskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dranirskiy passt de bal met de wreef. Berłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Berłowski haalt uit met een fantastische trap. Cicognini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Rizziconi Calcio - Rizzo United 2:1

21e minuut.
De Monte met een sublieme pass. Mezzaro is nu in balbezit. Mezzaro passt de bal in één keer door. Berłowski rent richting de bal. Berłowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Doeltrap. Omari trapt de bal weg van het doel. Memé kopt de bal weg. Berłowski rent richting de bal. Berłowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Omari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cvetković zal de hoekschop nemen. Berłowski krijgt zijn hoofd ertegen. Górkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Karolek is nu in balbezit. Karolek speelt de bal door. Janiak is nu in balbezit. Janiak draait met de bal, schiet en ... Smiotanko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ASD Rizziconi Calcio - Rizzo United 2:2

39e minuut.
Smiotanko met een sublieme pass. Seravalli kopt de bal weg. Daar is Cicognini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Berłowski schiet op doel. Górkiewicz bokst de bal weg.

39e minuut.
Omari geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cvetković met een snelle inworp. De Monte rent richting de bal. De Monte schiet op doel. Górkiewicz bokst de bal weg.

40e minuut.
Cicognini geeft een lange en hoge pass. Karolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Karolek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karolek geeft een hoge lob. Janiak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Afera probeert naar een medespeler te passen. Karolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolek geeft de bal voor. Evangelista heeft problemen om de bal te vangen. Lucian is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Díaz Barragán neemt de hoekschop. Janiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Alamo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Janiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Janiak legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Rizziconi Calcio - Rizzo United 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASD Rizziconi Calcio 34%, Rizzo United 66%.
ASD Rizziconi Calcio - Rizzo United 2:3

48e minuut.
Seravalli passt de bal in één keer door. Díaz Barragán rent richting de bal. Díaz Barragán passt de bal in één keer door. Karolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Mezzaro met de inworp. Dranirskiy probeert naar een medespeler te passen. Cvetković speelt de bal door. De Monte rent richting de bal. De Monte draait met de bal, schiet en ... Górkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Berłowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karolek rent richting de bal. Karolek passt de bal met de wreef. Janiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Janiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Alamo speelt de bal door. Klungelig pakt Cvetković de bal. Cvetković met een sublieme pass. De Monte is nu in balbezit. De Monte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ASD Rizziconi Calcio - Rizzo United 3:3

65e minuut.
Cicognini probeert naar een medespeler te passen. Karolek is nu in balbezit. Karolek met een sublieme pass. Janiak rent richting de bal. Janiak draait met de bal, schiet en ... Smiotanko bokst de bal weg. Lucian bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Rizziconi Calcio - Rizzo United 3:4

68e minuut.
Dranirskiy probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Berłowski de bal. Memé is nu in balbezit. Berłowski onderschept slim de pass. Berłowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Cvetković probeert naar een medespeler te passen. Dranirskiy rent richting de bal. Dranirskiy passt de bal zonder na te denken. De Monte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Monte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Karolek kopt de bal weg. Dranirskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lucian. Lucian krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Mezzaro probeert naar een medespeler te passen. Dranirskiy is nu in balbezit. Dranirskiy probeert naar een medespeler te passen. De Monte rent richting de bal. De Monte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Omari probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cvetković zal de hoekschop nemen. Berłowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Górkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Omari met een harde bal richting middenveld. Karolek probeert de bal met de borst te controleren. Karolek geeft de bal voor. Lucian is nu in balbezit. Lucian schiet op doel. Smiotanko bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASD Rizziconi Calcio 28%, Rizzo United 72%.
ASD Rizziconi Calcio - Rizzo United 3:4