Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kickreker Palazzolo FC
442 classic Tactiek 541 prova
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 59
average Schieten very good
good Passen very good
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Sylwester zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fąfara speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Zamfir de bal onder controle te krijgen. Fauler rent richting de bal. Fauler haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Fąfara is nu in balbezit. Fąfara passt de bal in één keer door. Quesada probeert de bal aan de voet te houden. Fauler is nu in balbezit. Fauler draait met de bal, schiet en ... Moure verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Zamfir heeft problemen om de bal te vangen. Zamfir probeert naar een medespeler te passen. Van Gijseghem is nu in balbezit. Fauler rent richting de bal. Fauler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Quesada onderschept slim de pass. Quesada geeft een hoge lob. Andruszko is nu in balbezit. Fauler verovert de bal door een tackle van achteren. Fauler geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Inworp. Sylwester met de inworp. Mironescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mironescu geeft een lange en hoge pass. Van Gijseghem krijgt zijn hoofd ertegen. Moure kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Mironescu met een sublieme pass. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir passt de bal met de wreef. Van Gijseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gijseghem haalt uit met een fantastische trap. Moure probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Mironescu passt de bal met de wreef. Van Gijseghem is nu in balbezit. Van Gijseghem passt de bal zonder na te denken. Fauler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauler draait met de bal, schiet en ... Moure kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Van Gijseghem bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickreker - Palazzolo FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kickreker 70%, Palazzolo FC 30%.
Kickreker - Palazzolo FC 0:1

49e minuut.
Mironescu onderschept slim de pass. Mironescu met een sublieme pass. Van Gijseghem rent richting de bal. Van Gijseghem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Blatter geeft een hoge lob. Fauler bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dusza. Dusza krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Mironescu rent richting de bal. Mironescu passt de bal zonder na te denken. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir geeft een hoge lob. Van Gijseghem krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Filho rent richting de bal. Zamfir verovert de bal door een tackle van achteren. Zamfir passt de bal met de wreef. Fauler rent richting de bal. Fauler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Sylwester probeert naar een medespeler te passen. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sterrey. Sterrey krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Uskoković rent richting de bal. Uskoković geeft de bal voor. Van Gijseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gijseghem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kickreker - Palazzolo FC 0:2

75e minuut.
Sylwester passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Van Gijseghem de bal. Filho maakt een afschuwelijke overtreding. Filho krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Fauler onderschept slim de pass. Fauler geeft een hoge lob. Van Gijseghem kopt de bal weg. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir schiet op doel. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Sylwester rent richting de bal. Sylwester geeft een lange en hoge pass. Sterrey kopt de bal weg. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir geeft een hoge lob. Moure verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Van Gijseghem is nu in balbezit. Paal! Van Gijseghem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickreker - Palazzolo FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kickreker 71%, Palazzolo FC 29%.
Kickreker - Palazzolo FC 0:3