Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc templari ☼ Dinamo Ingiae ♥
xxx Tactiek n° 28
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.3 gemiddelde waardering 47.5
solid Schieten good
adequate Passen good
adequate Verdedigen solid


5e minuut.
Nan passt de bal in één keer door. Miyakawa probeert naar een medespeler te passen. Tong rent richting de bal. Tong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc templari - ☼ Dinamo Ingiae ♥ 0:1

9e minuut.
Śmieszek probeert naar een medespeler te passen. Skoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoko passt de bal zonder na te denken. Miyakawa rent richting de bal. Miyakawa draait met de bal, schiet en ... Martell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Didyk geeft een hoge lob. Miyakawa kopt de bal weg. Dell`Olio met een sublieme pass. Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Tong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Skoko passt de bal in één keer door. Ophof geeft een lange en hoge pass. Naelson rent richting de bal. Naelson haalt uit met een fantastische trap. Mussi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc templari - ☼ Dinamo Ingiae ♥ 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc templari 62%, ☼ Dinamo Ingiae ♥ 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc templari - ☼ Dinamo Ingiae ♥ 1:1

50e minuut.
Didyk geeft een lange en hoge pass. Brochev rent richting de bal. Brochev geeft een hoge lob. Barzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barzi schiet op doel. Mussi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Daar is Schenk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tong is nu in balbezit. Schenk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schenk krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Naelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa is nu in balbezit. Naelson onderschept slim de pass. Naelson haalt uit met een fantastische trap. Mussi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc templari - ☼ Dinamo Ingiae ♥ 2:1

65e minuut.
Śmieszek geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Naelson de bal onder controle te krijgen. Dell`Olio kopt de bal weg. Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Tong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Nan probeert naar een medespeler te passen. Didyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Didyk geeft een lange en hoge pass. Prates rent richting de bal. Prates schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Mattos probeert naar een medespeler te passen. Miyakawa rent richting de bal. Previtali met een sublieme pass. Prates is nu in balbezit. Prates haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Doeltrap. Martell trapt de bal weg van het doel. Previtali kopt de bal weg. Barzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barzi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Previtali passt de bal met de wreef. Cammarota is nu in balbezit. Cammarota speelt de bal door. Naelson rent richting de bal. Naelson haalt uit met een fantastische trap. Mussi bokst de bal weg.

84e minuut.
Mattos kopt de bal weg. Rosa probeert de bal aan de voet te houden. Naelson rent richting de bal. Naelson haalt uit met een fantastische trap. Mussi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc templari - ☼ Dinamo Ingiae ♥ 3:1

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Miyakawa stond buitenspel. Ophof maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mattos is nu in balbezit. Barzi onderschept slim de pass. Barzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc templari 47%, ☼ Dinamo Ingiae ♥ 53%.
fc templari - ☼ Dinamo Ingiae ♥ 3:1