Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:09
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: Filo Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 26827
Pisaurum Ps L.A. Cagliarifornia
CTD Tactiek 34merdaaaaa
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
38.9 gemiddelde waardering 46.5
redelijk Schieten goed
matig Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


4e minuut.
Paolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paolini passt de bal zonder na te denken. Cominges geeft de bal voor. Picariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Picariello draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Cavalluzzi geeft de bal voor. Bisello rent richting de bal. Chiaramonte maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Chiaramonte moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Chiaramonte schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

9e minuut.
Trada bereikt de bal nog maar net als eerste. Trada passt de bal met de wreef. Picariello is nu in balbezit. Picariello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pisaurum Ps - L.A. Cagliarifornia 0:1

14e minuut.
Continenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzella rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trada. Trada krijgt een gele kaart. Pezzella is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cominges met een snel genomen vrije trap. Gallottini is nu in balbezit. Gallottini schiet op doel. Racanati probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Cicerone raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cammarata komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Tsilligiris heeft problemen om de bal te vangen. Giugliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzella verovert de bal door een tackle van achteren. Pezzella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pisaurum Ps 72%, L.A. Cagliarifornia 28%.
Pisaurum Ps - L.A. Cagliarifornia 0:1

49e minuut.
Siccardi heeft problemen om de bal te vangen. Siccardi speelt de bal door. Gallottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallottini draait met de bal, schiet en ... Racanati probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Pezzella bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzella met een sublieme pass. Bisello speelt de bal door. Picariello heeft problemen om de bal te vangen. Picariello haalt uit met een fantastische trap. Racanati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Paolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzella bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzella speelt de bal door. Picariello rent richting de bal. Picariello haalt uit met een fantastische trap. Racanati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Milo stond buitenspel. Villamil neemt vlug de vrije trap. Gallottini kopt de bal weg. Picariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Picariello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tsilligiris onderschept slim de pass. Tsilligiris met een sublieme pass. Cavalluzzi rent richting de bal. Milo bereikt de bal nog maar net als eerste. Milo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Cominges rent richting de bal. Cominges geeft een hoge lob. Daar is Fois, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picariello rent richting de bal. Picariello haalt uit met een fantastische trap. Racanati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pisaurum Ps 65%, L.A. Cagliarifornia 35%.
Pisaurum Ps - L.A. Cagliarifornia 0:1