Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragon Fly pio pio casteo club
2DefMid Tactiek vvv
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
3 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 55.9
redelijk Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Wyrwa rent richting de bal. Kołakowski onderschept slim de pass. Kołakowski passt de bal in één keer door. García Carreras bereikt de bal nog maar net als eerste. García Carreras schiet op doel. Šenkýř verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Mačis passt de bal in één keer door. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre geeft de bal voor. Warzych maakt een snoekduik en kopt de bal. Yanes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Fly - pio pio casteo club 0:1

40e minuut.
Orsini rent richting de bal. Aguirre met een sublieme pass. Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Warzych bereikt de bal nog maar net als eerste. Warzych haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Zhaozhi met een sublieme pass. García Carreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mačis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon Fly 52%, pio pio casteo club 48%.
Dragon Fly - pio pio casteo club 0:1

46e minuut.
Opov komt het veld opgelopen. El-Kurdi komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Crăciunescu speelt de bal door. El-Kurdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lohy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lohy is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. El-Kurdi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. El-Kurdi kan niet meer verder spelen. Laár komt het veld opgelopen. Lozada komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Braña passt de bal in één keer door. Podobiński is nu in balbezit. Podobiński met een sublieme pass. Kołakowski is nu in balbezit. Kołakowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Inworp. Opałka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon Fly 39%, pio pio casteo club 61%.
Dragon Fly - pio pio casteo club 0:1