Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Mandrakata A-Pulp
mazoone Tactiek Factotum^1.0_T
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.3 gemiddelde waardering 53.9
matig Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Bartolo verovert de bal door een tackle van achteren. Bartolo passt de bal zonder na te denken. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mandrakata - A-Pulp 0:1

3e minuut.
Kasperkowicz met een sublieme pass. Miñoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek begaat een overtreding. Gromek krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez probeert naar een medespeler te passen. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral schiet op doel. Reggiardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Hauff probeert naar een medespeler te passen. Bartolo rent richting de bal. Bartolo geeft een hoge lob. Coral is nu in balbezit. Coral draait met de bal, schiet en ... Reggiardo bokst de bal weg. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mandrakata - A-Pulp 0:2

11e minuut.
Páez speelt de bal door. Gromek is nu in balbezit. González Ureña begaat een overtreding. Gromek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bartolo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Páez is nu in balbezit. Páez geeft een hoge lob. Coral is nu in balbezit. Coral schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mandrakata - A-Pulp 0:3

14e minuut.
Bartolo passt de bal in één keer door. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez met een sublieme pass. Coral is nu in balbezit. Coral schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bartolo passt de bal met de wreef. Páez is nu in balbezit. Páez speelt de bal door. Coral rent richting de bal. Coral schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mandrakata - A-Pulp 0:4

25e minuut.
Inworp. Páez met een snelle inworp. Bartolo is nu in balbezit. Bartolo geeft de bal voor. Coral springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Capolupo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Gray geeft de bal voor. Inworp. Boragno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scalcione is nu in balbezit. Scalcione draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Gray probeert naar een medespeler te passen. Páez rent richting de bal. Páez met een sublieme pass. Coral is nu in balbezit. Coral haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Téllez met een sublieme pass. Səmədli rent richting de bal. Səmədli probeert naar een medespeler te passen. Coral is nu in balbezit. Coral haalt uit met een fantastische trap. Reggiardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Səmədli probeert de bal met de borst te controleren. Səmədli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gromek de bal. Gromek haalt uit met een fantastische trap. Indiano probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Coral rent richting de bal. Coral draait met de bal, schiet en ... Reggiardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mandrakata - A-Pulp 0:5

38e minuut.
Pszczoła probeert naar een medespeler te passen. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez met een sublieme pass. Coral rent richting de bal. Coral draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Mandrakata 70%, A-Pulp 30%.
Fc Mandrakata - A-Pulp 0:5

57e minuut.
González Ureña geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bartolo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Páez geeft de bal voor. Gromek maakt een snoekduik en kopt de bal. Reggiardo bokst de bal weg.

59e minuut.
Klungelig pakt Capolupo de bal. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral probeert naar een medespeler te passen. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Daar is Téllez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Səmədli is nu in balbezit. Səmədli geeft de bal voor. Coral springt en kopt de bal. Reggiardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mandrakata - A-Pulp 0:6

67e minuut.
Klungelig pakt Miñoso de bal. Gromek rent richting de bal. Gromek met een sublieme pass. Coral rent richting de bal. Coral draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Hauff geeft een lange en hoge pass. Coral kopt de bal weg. Gromek is nu in balbezit. Gromek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mandrakata - A-Pulp 0:7

71e minuut.
Gromek speelt de bal door. Páez is nu in balbezit. Páez geeft de bal voor. Gromek is nu in balbezit. Gromek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Reggiardo trapt de bal weg van het doel. Hauff kopt de bal weg. Səmədli probeert naar een medespeler te passen. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Migliore bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədli verovert de bal door een tackle van achteren. Səmədli probeert naar een medespeler te passen. Gromek rent richting de bal. Gromek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Səmədli geeft een lange en hoge pass. Coral kopt de bal weg. Gromek is nu in balbezit. Səmədli rent richting de bal. Səmədli geeft een lange en hoge pass. Reggiardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coral rent richting de bal. Coral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mandrakata - A-Pulp 0:8

88e minuut.
Gray met een sublieme pass. Páez rent richting de bal. Páez probeert naar een medespeler te passen. Coral is nu in balbezit. Coral schiet op doel. Reggiardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gromek is nu in balbezit. Gromek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Mandrakata 67%, A-Pulp 33%.
Fc Mandrakata - A-Pulp 0:8