Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Berta Team U. S. Portanuova 1948
sconfitta sicura Tactiek Mistic2
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
49.3 gemiddelde waardering 44.7
solid Schieten adequate
average Passen good
very good Verdedigen good


12e minuut.
Angenent rent richting de bal. Angenent passt de bal zonder na te denken. Leftraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Leftraru schiet op doel. Randazzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - U. S. Portanuova 1948 1:0

29e minuut.
Wawrzecki met een snelle inworp. Angenent bereikt de bal nog maar net als eerste. Angenent passt de bal met de wreef. Leftraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Leftraru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - U. S. Portanuova 1948 2:0

32e minuut.
Zamati probeert naar een medespeler te passen. Forbicioni is nu in balbezit. Forbicioni passt de bal zonder na te denken. Angeletti rent richting de bal. Angeletti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Szpręglewski geeft de bal voor. Zamparutti is nu in balbezit. Leftraru onderschept slim de pass. Leftraru draait met de bal, schiet en ... Randazzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - U. S. Portanuova 1948 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Berta Team 40%, U. S. Portanuova 1948 60%.
Berta Team - U. S. Portanuova 1948 3:0

46e minuut.
Marucchi komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oliveri komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Angenent passt de bal met de wreef. Leftraru is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Leftraru zal de hoekschop nemen. Beethoven maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Tarabella rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Angenent. Tarabella is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oviedo met een snel genomen vrije trap. Forbicioni kopt de bal weg. Marucchi rent richting de bal. Marucchi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Tarabella verovert de bal door een tackle van achteren. Tarabella speelt de bal door. Marucchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marucchi haalt uit met een fantastische trap. Zeefuik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Frazzon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Magić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Berta Team 39%, U. S. Portanuova 1948 61%.
Berta Team - U. S. Portanuova 1948 3:0