Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cilentana A.S. PRAGA
433 Tactiek NEW
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.4 gemiddelde waardering 54.7
very good Schieten excellent
adequate Passen good
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Dudnik rent richting de bal. Dudnik geeft een hoge lob. James rent richting de bal. James draait met de bal, schiet en ... Fijiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Žugić heeft problemen om de bal te vangen. Žugić met een sublieme pass. Provenzale rent richting de bal. Provenzale schiet op doel. Mariluan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - A.S. PRAGA 0:1

11e minuut.
Zengin verovert de bal door een tackle van achteren. Zengin passt de bal met de wreef. de Bakker bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bakker schiet op doel. Fijiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cilentana - A.S. PRAGA 1:1

14e minuut.
Provenzale bereikt de bal nog maar net als eerste. Provenzale speelt de bal door. Fitrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitrzyk schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hobai de bal onder controle te krijgen. Mariluan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Owczarski is nu in balbezit. Owczarski geeft een hoge lob. Alavila kopt de bal weg. Provenzale is nu in balbezit. Provenzale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - A.S. PRAGA 1:2

22e minuut.
Mavrocordat verovert de bal door een tackle van achteren. Mavrocordat passt de bal zonder na te denken. Wilkanowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Provenzale is nu in balbezit. Provenzale schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dudnik verovert de bal door een tackle van achteren. Wilkanowski speelt de bal door. Owczarski heeft problemen om de bal te vangen. Owczarski geeft een lange en hoge pass. Alavila geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kupfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupfer geeft een lange en hoge pass. Dudnik is nu in balbezit. James verovert de bal door een tackle van achteren. James schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Wilkanowski passt de bal met de wreef. Fitrzyk is nu in balbezit. Fitrzyk haalt uit met een fantastische trap. Hobai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

34e minuut.
Fitrzyk geeft een hoge lob. Juhani heeft problemen om de bal te vangen. Mavrocordat bereikt de bal nog maar net als eerste. Alavila rent richting de bal. Alavila haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - A.S. PRAGA 1:3

39e minuut.
Demuth passt de bal in één keer door. Daar is Dudnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. James probeert naar een medespeler te passen. Zengin is nu in balbezit. Zengin draait met de bal, schiet en ... Fijiano bokst de bal weg.

43e minuut.
Mavrocordat speelt de bal door. Carciola rent richting de bal. Provenzale onderschept slim de pass. Provenzale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - A.S. PRAGA 1:4

44e minuut.
Fitrzyk is nu in balbezit. Fitrzyk passt de bal in één keer door. Mavrocordat rent richting de bal. Provenzale rent richting de bal. Provenzale haalt uit met een fantastische trap. Mariluan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cilentana 67%, A.S. PRAGA 33%.
Cilentana - A.S. PRAGA 1:4

50e minuut.
Žugić kopt de bal weg. Mavrocordat speelt de bal door. Provenzale is nu in balbezit. Fitrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitrzyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Žugić bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitrzyk is nu in balbezit. Fajdowicz begaat een overtreding. Fajdowicz krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Wilkanowski probeert naar een medespeler te passen. Fitrzyk rent richting de bal. Fitrzyk passt de bal zonder na te denken. Provenzale is nu in balbezit. Provenzale schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Wilkanowski met een sublieme pass. Mavrocordat rent richting de bal. Provenzale heeft problemen om de bal te vangen. Mavrocordat is nu in balbezit. Mavrocordat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Carciola passt de bal zonder na te denken. Fitrzyk speelt de bal door. Mavrocordat met een sublieme pass. Alavila bereikt de bal nog maar net als eerste. Alavila haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Juhani is nu in balbezit. Alavila verovert de bal door een tackle van achteren. Mavrocordat probeert naar een medespeler te passen. Provenzale bereikt de bal nog maar net als eerste. Provenzale haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Mavrocordat bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrocordat probeert naar een medespeler te passen. Daar is Provenzale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alavila is nu in balbezit. Alavila draait met de bal, schiet en ... Mariluan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Provenzale rent richting de bal. Provenzale draait met de bal, schiet en ... Carciola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alavila is nu in balbezit. Alavila draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - A.S. PRAGA 1:5

87e minuut.
Žugić met een sublieme pass. Alavila rent richting de bal. Alavila speelt de bal door. Provenzale bereikt de bal nog maar net als eerste. Provenzale draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cilentana 72%, A.S. PRAGA 28%.
Cilentana - A.S. PRAGA 1:5