Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Incool8 Solferino
ihihi Tactiek DieHard
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 15
39.4 gemiddelde waardering 46.8
average Schieten very good
adequate Passen adequate
average Verdedigen solid


3e minuut.
Ruzzo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Buo de bal. Shestakov met een sublieme pass. Casagrande bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Krukowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowiecki passt de bal met de wreef. Casagrande is nu in balbezit. Casagrande schiet op doel. Potere probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Solferino 0:1

6e minuut.
Casagrande rent richting de bal. Fazzari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Casagrande is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dziaduszko met een snel genomen vrije trap. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Canevisio is nu in balbezit. Canevisio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Solferino 0:2

14e minuut.
Ruzzo is nu in balbezit. Ruzzo geeft de bal voor. Daar is Buo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casagrande bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande haalt uit met een fantastische trap. Potere bokst de bal weg. Canevisio rent richting de bal. Canevisio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Solferino 0:3

16e minuut.
Taglialapietra met een sublieme pass. Buo probeert naar een medespeler te passen. Casagrande bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande haalt uit met een fantastische trap. Potere maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Solferino 0:4

21e minuut.
Shestakov rent richting de bal. Shestakov passt de bal in één keer door. Robles rent richting de bal. Robles schiet op doel. Potere werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Krukowiecki is nu in balbezit. Krukowiecki passt de bal zonder na te denken. Di Tosto bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles onderschept slim de pass. Robles haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Casagrande de bal. Casagrande schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Solferino 0:5

24e minuut.
Canevisio speelt de bal door. Krukowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowiecki probeert naar een medespeler te passen. Robles rent richting de bal. Robles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Buo kopt de bal weg. Hanefi rent richting de bal. Krukowiecki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hanefi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

31e minuut.
Wilczek geeft een hoge lob. Canevisio is nu in balbezit. Klungelig pakt Canevisio de bal. Canevisio haalt uit met een fantastische trap. Potere maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Hanefi rent richting de bal. Hanefi geeft een lange en hoge pass. Cassarini rent richting de bal. Cassarini haalt uit met een fantastische trap. Rebeque maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Solferino 1:5

36e minuut.
Dowgwiłło rent richting de bal. Wilczek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dowgwiłło is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Scuratti met een snel genomen vrije trap. Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgwiłło geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ruzzo passt de bal zonder na te denken. Shestakov heeft problemen om de bal te vangen. Shestakov passt de bal zonder na te denken. Robles rent richting de bal. Robles haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Krukowiecki kopt de bal weg. Robles heeft problemen om de bal te vangen. Casagrande bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Solferino 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Incool8 57%, Solferino 43%.
Incool8 - Solferino 1:6

49e minuut.
Klungelig pakt Taglialapietra de bal. Robles rent richting de bal. Taglialapietra met een sublieme pass. Casagrande is nu in balbezit. Casagrande haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Hanefi probeert de bal aan de voet te houden. Taglialapietra onderschept slim de pass. Casagrande bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande schiet op doel. Potere probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

53e minuut.
Krukowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Krukowiecki met een sublieme pass. Canevisio rent richting de bal. Canevisio draait met de bal, schiet en ... Potere werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Solferino 1:7

55e minuut.
Krukowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Canevisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Canevisio passt de bal zonder na te denken. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles schiet op doel. Potere bokst de bal weg. Klungelig pakt Canevisio de bal. Canevisio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Potere met een sublieme pass. Krukowiecki geeft een lange en hoge pass. Robles kopt de bal weg. Canevisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Canevisio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Fazzari maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Krukowiecki kopt de bal weg. Canevisio rent richting de bal. Canevisio haalt uit met een fantastische trap. Potere werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Canevisio controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Taglialapietra neemt vlug de vrije trap. Ruzzo geeft een hoge lob. Casagrande is nu in balbezit. Casagrande schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Solferino 1:8

63e minuut.
Krukowiecki onderschept slim de pass. Krukowiecki geeft een lange en hoge pass. Di Tosto rent richting de bal. Robles verovert de bal door een tackle van achteren. Robles schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Casagrande rent richting de bal. Casagrande haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Solferino 1:9

64e minuut.
Cung bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei onderschept slim de pass. Apreotesei geeft een lange en hoge pass. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Solferino 1:10

71e minuut.
Fazzari is nu in balbezit. Casagrande onderschept slim de pass. Daar is Casagrande, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casagrande haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Solferino 1:11

74e minuut.
Taglialapietra heeft problemen om de bal te vangen. Scuratti met een sublieme pass. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles draait met de bal, schiet en ... Potere probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Solferino 1:12

79e minuut.
Daar is Buo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robles rent richting de bal. Klungelig pakt Robles de bal. Robles schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ruzzo verovert de bal door een tackle van achteren. Ruzzo geeft een hoge lob. Canevisio kopt de bal weg. Robles rent richting de bal. Robles schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Solferino 1:13

84e minuut.
Fazzari passt de bal in één keer door. Apreotesei rent richting de bal. Cung onderschept slim de pass. Cung haalt uit met een fantastische trap. Rebeque werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Solferino 2:13

86e minuut.
Fazzari is nu in balbezit. Fazzari passt de bal zonder na te denken. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles draait met de bal, schiet en ... Potere probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Klungelig pakt Hanefi de bal. Krukowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Canevisio is nu in balbezit. Canevisio haalt uit met een fantastische trap. Potere werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Casagrande is nu in balbezit. Casagrande passt de bal met de wreef. Di Tosto onderschept slim de pass. Canevisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Canevisio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Solferino 2:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Incool8 55%, Solferino 45%.
Incool8 - Solferino 2:14