Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trappers Audax Fortuna Juventus
Mimmo Tactiek AFJ11.1
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 30
7 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 56.1
redelijk Schieten uitstekend
solide Passen formidabel
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Comeagă bereikt de bal nog maar net als eerste. Załuski onderschept slim de pass. Załuski passt de bal met de wreef. Pumarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pumarejo draait met de bal, schiet en ... Pinheiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Doanh geeft de bal voor. Pumarejo rent richting de bal. McGwire legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pumarejo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pumarejo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Trappers - Audax Fortuna Juventus 0:1

8e minuut.
Joa rent richting de bal. Ciliberto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Joa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Doanh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Joa kopt de bal weg. Załuski is nu in balbezit. Załuski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Joa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doanh rent richting de bal. Doanh passt de bal met de wreef. Załuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załuski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pumarejo geeft een hoge lob. Pinheiro met een sublieme pass. Joa rent richting de bal. Joa geeft een hoge lob. Załuski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ciliberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciliberto passt de bal met de wreef. Helenek heeft problemen om de bal te vangen. Załuski rent richting de bal. Załuski haalt uit met een fantastische trap. Pinheiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pumarejo is nu in balbezit. Pumarejo schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pumarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeagă verovert de bal door een tackle van achteren. Doanh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Doanh krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Daar is Pikkur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doanh is nu in balbezit. Doanh passt de bal met de wreef. Załuski rent richting de bal. Załuski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Joa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Helenek. Joa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Doanh met een snel genomen vrije trap. Joa geeft een hoge lob. Daar is De la Barrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trappers - Audax Fortuna Juventus 0:2

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joa met een snelle inworp. Doanh is nu in balbezit. Doanh geeft een hoge lob. Pumarejo krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trappers 72%, Audax Fortuna Juventus 28%.
Trappers - Audax Fortuna Juventus 0:2

46e minuut.
Izquierdo probeert de bal aan de voet te houden. Evcimen bereikt de bal nog maar net als eerste. Evcimen geeft een lange en hoge pass. Pumarejo heeft problemen om de bal te vangen. Pumarejo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Evcimen met een sublieme pass. Załuski is nu in balbezit. De la Barrera begaat een overtreding. De la Barrera krijgt een gele kaart. Załuski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Doanh wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Doanh geeft de bal voor. Pumarejo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trappers - Audax Fortuna Juventus 0:3

63e minuut.
Evcimen bereikt de bal nog maar net als eerste. Evcimen geeft een lange en hoge pass. Pumarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pumarejo draait met de bal, schiet en ... Pinheiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trappers - Audax Fortuna Juventus 0:4

65e minuut.
Cantos verovert de bal door een tackle van achteren. Doanh is nu in balbezit. Załuski rent richting de bal. Załuski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trappers - Audax Fortuna Juventus 0:5

74e minuut.
Evcimen met een sublieme pass. Doanh is nu in balbezit. Doanh passt de bal zonder na te denken. Załuski rent richting de bal. Załuski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Châtel rent richting de bal. Châtel passt de bal zonder na te denken. De la Barrera is nu in balbezit. Evcimen rent richting de bal. Evcimen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pikkur is nu in balbezit. Izquierdo rent richting de bal. Pikkur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pikkur krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Doanh onderschept slim de pass. Doanh geeft een hoge lob. Pumarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pumarejo haalt uit met een fantastische trap. Pinheiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trappers - Audax Fortuna Juventus 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trappers 70%, Audax Fortuna Juventus 30%.
Trappers - Audax Fortuna Juventus 0:6