Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
burkittsville ricco F.C. Skipper
Brodo Tactiek skipper
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 62
goed Schieten wonderbaarlijk
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Troost bereikt de bal nog maar net als eerste. Troost geeft de bal voor. Koń kopt de bal weg. Klungelig pakt Kıpırdak de bal. Ghilan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
burkittsville ricco - F.C. Skipper 0:1

4e minuut.
Korzeniewski probeert naar een medespeler te passen. Blankers rent richting de bal. Latała bereikt de bal nog maar net als eerste. Latała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
burkittsville ricco - F.C. Skipper 0:2

8e minuut.
Perrotta verovert de bal door een tackle van achteren. Koń speelt de bal door. Giancipoli rent richting de bal. Giancipoli geeft de bal voor. Ghilan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Daar is Yanal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bas is nu in balbezit. Bas speelt de bal door. Ghilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
burkittsville ricco - F.C. Skipper 0:3

10e minuut.
Manuszewski met een sublieme pass. Frasca Polari is nu in balbezit. Latała begaat een overtreding. Latała krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Giancipoli speelt de bal door. Latała is nu in balbezit. Latała passt de bal met de wreef. Ghilan is nu in balbezit. Ghilan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
burkittsville ricco - F.C. Skipper 0:4

26e minuut.
Falkenau probeert naar een medespeler te passen. Kenny speelt de bal door. Gärtner rent richting de bal. Ghilan verovert de bal door een tackle van achteren. Ghilan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Latała is nu in balbezit. Koń probeert naar een medespeler te passen. Ghilan rent richting de bal. Ghilan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
burkittsville ricco - F.C. Skipper 0:5

41e minuut.
Bas passt de bal zonder na te denken. Bamberek speelt de bal door. Latała rent richting de bal. Latała draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Magistro probeert naar een medespeler te passen. Bamberek kopt de bal weg. Korzeniewski heeft problemen om de bal te vangen. Ghilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilan schiet op doel. Magistro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Latała bereikt de bal nog maar net als eerste. Latała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
burkittsville ricco - F.C. Skipper 0:6

45e minuut.
Grošek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: burkittsville ricco 69%, F.C. Skipper 31%.
burkittsville ricco - F.C. Skipper 0:6

47e minuut.
Koń is nu in balbezit. Koń passt de bal met de wreef. Perrotta rent richting de bal. Latała onderschept slim de pass. Latała haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Giancipoli probeert naar een medespeler te passen. Latała bereikt de bal nog maar net als eerste. Koń bereikt de bal nog maar net als eerste. Latała is nu in balbezit. Latała draait met de bal, schiet en ... Magistro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Koń probeert naar een medespeler te passen. Latała bereikt de bal nog maar net als eerste. Latała passt de bal in één keer door. Ghilan rent richting de bal. Ghilan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Latała rent richting de bal. Blankers tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Latała is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bamberek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ghilan maakt een snoekduik en kopt de bal. Magistro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
burkittsville ricco - F.C. Skipper 0:7

58e minuut.
Paździoch met een sublieme pass. Giancipoli kopt de bal weg. Latała heeft problemen om de bal te vangen. Latała haalt uit met een fantastische trap. Paal!

61e minuut.
Falkenau heeft problemen om de bal te vangen. Bamberek is nu in balbezit. Bamberek speelt de bal door. Latała bereikt de bal nog maar net als eerste. Latała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Giancipoli speelt de bal door. Latała is nu in balbezit. Koń met een sublieme pass. Ghilan heeft problemen om de bal te vangen. Ghilan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Efe komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Benedit geeft een lange en hoge pass. Grošek kopt de bal weg. Sanchez rent richting de bal. Manuszewski onderschept slim de pass. Manuszewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Gärtner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilan onderschept slim de pass. Ghilan geeft de bal voor. Latała rent richting de bal. Latała haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ghilan rent richting de bal. Ghilan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
burkittsville ricco - F.C. Skipper 0:8

77e minuut.
Daar is Korzeniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koń bereikt de bal nog maar net als eerste. Koń speelt de bal door. Ghilan is nu in balbezit. Ghilan schiet op doel. Magistro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Latała rent richting de bal. Latała draait met de bal, schiet en ... Magistro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
burkittsville ricco - F.C. Skipper 0:9

79e minuut.
Ghilan verovert de bal door een tackle van achteren. Ghilan probeert naar een medespeler te passen. Latała is nu in balbezit. Latała schiet op doel. Na een snelle pass probeert Perrotta de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
burkittsville ricco - F.C. Skipper 0:10

81e minuut.
Ghilan rent richting de bal. Kenny rent richting de bal. Kenny geeft de bal voor. Latała is nu in balbezit. Latała draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bas rent richting de bal. Benedit verovert de bal door een tackle van achteren. Benedit geeft een hoge lob. Daar is Manuszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manuszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Contir met een sublieme pass. Troost rent richting de bal. Troost passt de bal met de wreef. Ghilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilan draait met de bal, schiet en ... Magistro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: burkittsville ricco 63%, F.C. Skipper 37%.
burkittsville ricco - F.C. Skipper 0:10