Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:09
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: kemi Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 5833
kemi pintucciana
xyw Tactiek Disfatta totale
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
56.9 gemiddelde waardering 58.6
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
solide Verdedigen solide


4e minuut.
Mollez onderschept slim de pass. Mollez probeert naar een medespeler te passen. Zimaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimaj draait met de bal, schiet en ... Sabbatelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kemi - pintucciana 0:1

11e minuut.
Bulanda geeft een hoge lob. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka passt de bal in één keer door. Maleszewski is nu in balbezit. Maleszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Carme speelt de bal door. Severinsen is nu in balbezit. Severinsen draait met de bal, schiet en ... Korhan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kemi - pintucciana 1:1

24e minuut.
Szubierajski geeft een lange en hoge pass. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka probeert naar een medespeler te passen. Maleszewski rent richting de bal. Maleszewski schiet op doel. Trung Phi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Klungelig pakt Rondini de bal. Velák rent richting de bal. Rondini begaat een overtreding. Rondini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kemi 55%, pintucciana 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kemi - pintucciana 1:1

57e minuut.
Rondini speelt de bal door. Freeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Freeman geeft de bal voor. Severinsen rent richting de bal. Severinsen haalt uit met een fantastische trap. Trung Phi bokst de bal weg.

61e minuut.
Rondini passt de bal in één keer door. Bielicki is nu in balbezit. Freeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielicki verovert de bal door een tackle van achteren. Bielicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Korhan is nu in balbezit. Korhan geeft een hoge lob. Śliwka kopt de bal weg. Severinsen rent richting de bal. Severinsen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Freeman geeft de bal voor. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka met een sublieme pass. Severinsen is nu in balbezit. Severinsen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kemi 46%, pintucciana 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kemi - pintucciana 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Śliwka speelt de bal door. Maleszewski rent richting de bal. Severinsen rent richting de bal. Severinsen draait met de bal, schiet en ... Trung Phi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kemi - pintucciana 2:1

100e minuut.
Severinsen haalt uit met een fantastische trap. Korhan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klungelig pakt Filletti de bal. Severinsen bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
kemi - pintucciana 3:1

103e minuut.
Rondini geeft een hoge lob. Bielicki kopt de bal weg. Bulanda probeert de bal aan de voet te houden. Zimaj is nu in balbezit. Zimaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zimaj rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kemi 46%, pintucciana 54%.
kemi - pintucciana 3:1

110e minuut.
Severinsen is nu in balbezit. Rondini bereikt de bal nog maar net als eerste. Severinsen onderschept slim de pass. Severinsen draait met de bal, schiet en ... Trung Phi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kemi - pintucciana 4:1

118e minuut.
Severinsen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Korhan. Severinsen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Velák met een snel genomen vrije trap. Severinsen rent richting de bal. Severinsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kemi 52%, pintucciana 48%.
kemi - pintucciana 4:1