Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tubermatt Nuova odb 82
Pressing Tactiek QQ2
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
46.7 gemiddelde waardering 55
solide Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


11e minuut.
Revolta passt de bal met de wreef. Pusca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pusca geeft een hoge lob. Natouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Natouri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Nuova odb 82 0:1

14e minuut.
Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch passt de bal zonder na te denken. Frosali is nu in balbezit. Quang Trường onderschept slim de pass. Quang Trường draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Quang Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Trường haalt uit met een fantastische trap. Acıduymaz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tubermatt - Nuova odb 82 1:1

18e minuut.
Valseriati passt de bal met de wreef. Pusca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pusca passt de bal zonder na te denken. Natouri rent richting de bal. Natouri draait met de bal, schiet en ... Ossola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Nuova odb 82 1:2

26e minuut.
Takmaz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coelho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jachacz geeft een lange en hoge pass. Natouri krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Revolta met een sublieme pass. Pusca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pusca geeft een hoge lob. Jachacz is nu in balbezit. Jachacz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jachacz met een snelle inworp. Coelho rent richting de bal. Coelho geeft de bal voor. Natouri springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Basarab speelt de bal door. Bedini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedini geeft de bal voor. Pusca is nu in balbezit. Pusca geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tubermatt 47%, Nuova odb 82 53%.
Tubermatt - Nuova odb 82 1:2

56e minuut.
Valseriati rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Takmaz. Valseriati is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coelho zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Natouri de bal. Valseriati rent richting de bal. Valseriati draait met de bal, schiet en ... Natouri probeert de bal aan de voet te houden. Ossola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Natouri met een sublieme pass. Pusca is nu in balbezit. Pusca passt de bal met de wreef. Natouri rent richting de bal. Natouri draait met de bal, schiet en ... Ossola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Valseriati bereikt de bal nog maar net als eerste. Takmaz rent richting de bal. Natouri onderschept slim de pass. Natouri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Nuova odb 82 1:3

71e minuut.
Cocco geeft de bal voor. Pusca bereikt de bal nog maar net als eerste. Takmaz begaat een overtreding. Takmaz krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Tenorio heeft problemen om de bal te vangen. Tenorio passt de bal zonder na te denken. Coelho is nu in balbezit. Coelho geeft een hoge lob. Natouri maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Takmaz is nu in balbezit. Natouri rent richting de bal. Cocco begaat een overtreding. Cocco krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Daar is Coelho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McQueen begaat een overtreding. Coelho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coelho zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Natouri rent richting de bal. Valseriati bereikt de bal nog maar net als eerste. Valseriati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Nuova odb 82 1:4

78e minuut.
Burski onderschept slim de pass. Burski geeft de bal voor. Natouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Natouri schiet op doel. Ossola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Nuova odb 82 1:5

83e minuut.
McQueen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stanuch rent richting de bal. Stanuch geeft een lange en hoge pass. Quirijnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirijnen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
McQueen kopt de bal weg. Klungelig pakt Revolta de bal. Kudzel geeft een hoge lob. Quirijnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirijnen schiet op doel. Acıduymaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tubermatt 47%, Nuova odb 82 53%.
Tubermatt - Nuova odb 82 1:5