Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
strade di periferia Livorno KGB
355 c2 Tactiek gaviglio B
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.5 gemiddelde waardering 45.6
excellent Schieten adequate
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Arazzi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cordaro komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Rogov bereikt de bal nog maar net als eerste. Słoma is nu in balbezit. Dirda rent richting de bal. Rogov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogov draait met de bal, schiet en ... Masala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Madaleno speelt de bal door. Daar is Dirda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dirda met een sublieme pass. Słoma is nu in balbezit. Słoma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Barberi passt de bal zonder na te denken. Bassanelli is nu in balbezit. Bassanelli speelt de bal door. Vannoni is nu in balbezit. Vannoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Hajto met een harde bal richting middenveld. Mackett kopt de bal weg. Klungelig pakt Cordaro de bal. Słoma is nu in balbezit. Słoma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Jasik met een sublieme pass. Forlì rent richting de bal. Forlì geeft de bal voor. Rogov is nu in balbezit. Rogov schiet op doel. Masala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

29e minuut.
Panichpakdi speelt de bal door. Forlì met een sublieme pass. Rogov is nu in balbezit. Rogov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
strade di periferia - Livorno KGB 1:0

39e minuut.
Birda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Słoma rent richting de bal. Dirda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dirda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
strade di periferia - Livorno KGB 2:0

41e minuut.
Rogov schiet op doel. Cordaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordaro geeft de bal voor. Dirda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dirda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Daar is Madaleno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogov rent richting de bal. Campione begaat een overtreding. Campione krijgt een gele kaart. Campobasso kan de bal niet met de borst controleren. Barberi rent richting de bal. Słoma schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Słoma is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strade di periferia 45%, Livorno KGB 55%.
strade di periferia - Livorno KGB 2:0

50e minuut.
Panichpakdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichpakdi passt de bal met de wreef. Rogov is nu in balbezit. Rogov schiet op doel. Masala maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Campobasso met een sublieme pass. Cole geeft een hoge lob. Rogov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogov draait met de bal, schiet en ... Masala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
strade di periferia - Livorno KGB 3:0

62e minuut.
Cordaro probeert naar een medespeler te passen. Rogov is nu in balbezit. Campobasso begaat een overtreding. Rogov raakt geblesseerd tijdens het duel. Dirda wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Mackett probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rogov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barberi geeft de bal voor. Vannoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannoni haalt uit met een fantastische trap. Hajto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Vannoni is nu in balbezit. Panichpakdi rent richting de bal. Panichpakdi passt de bal in één keer door. Moriggi rent richting de bal. Moriggi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Madaleno is nu in balbezit. Madaleno passt de bal in één keer door. Campobasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogov verovert de bal door een tackle van achteren. Rogov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mackett bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackett geeft een lange en hoge pass. Rogov is nu in balbezit. Rogov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
strade di periferia - Livorno KGB 4:0

75e minuut.
Inworp. Sądel komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Klungelig pakt Dirda de bal. Forlì geeft een lange en hoge pass. Rogov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogov schiet op doel. Masala werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Mackett passt de bal zonder na te denken. Dirda rent richting de bal. Dirda geeft een lange en hoge pass. Birda kopt de bal weg. Dirda geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rogov rent richting de bal. Rogov draait met de bal, schiet en ... Masala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
strade di periferia - Livorno KGB 5:0

86e minuut.
Mackett heeft problemen om de bal te vangen. Mackett speelt de bal door. Dirda is nu in balbezit. Rogov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
strade di periferia - Livorno KGB 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strade di periferia 37%, Livorno KGB 63%.
strade di periferia - Livorno KGB 6:0