Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borealis U.S.Montevergine
new3 Tactiek Salgado
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
48.3 gemiddelde waardering 60.5
redelijk Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Caldera rent richting de bal. Caldera geeft een hoge lob. Scrittore is nu in balbezit. Bielli geeft de bal voor. Camagna springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borealis - U.S.Montevergine 0:1

3e minuut.
Bielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scrittore bereikt de bal nog maar net als eerste. Scrittore passt de bal zonder na te denken. Camagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Camagna haalt uit met een fantastische trap. Viscontini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Scrittore rent richting de bal. Scrittore haalt uit met een fantastische trap. Viscontini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Banan is nu in balbezit. Banan passt de bal zonder na te denken. Doriguzzi heeft problemen om de bal te vangen. Tavacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavacı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Doriguzzi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Camagna kopt de bal weg. Cucurullo probeert de bal met de borst te controleren. Scrittore rent richting de bal. Scrittore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borealis - U.S.Montevergine 0:2

13e minuut.
Del Dottore zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Mohd Yassin geeft de bal voor. Tavacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavacı haalt uit met een fantastische trap. Fratangeli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borealis - U.S.Montevergine 1:2

19e minuut.
Scrittore bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucurullo is nu in balbezit. Met opzet legt Camagna zijn tegenspeler op de grond. Cucurullo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cucurullo kan niet meer verder spelen. Genghini komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Scrittore is nu in balbezit. Bielli rent richting de bal. Bielli met een sublieme pass. Scrittore bereikt de bal nog maar net als eerste. Scrittore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borealis - U.S.Montevergine 1:3

25e minuut.
Tokarz speelt de bal door. Genghini probeert de bal met de borst te controleren. Camagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Camagna haalt uit met een fantastische trap. Viscontini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borealis - U.S.Montevergine 1:4

28e minuut.
Kotronakis passt de bal zonder na te denken. Bielli heeft problemen om de bal te vangen. Bielli passt de bal zonder na te denken. Camagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Camagna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Vona met een sublieme pass. Zabaleta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nana. Nana krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Bielli geeft een hoge lob. Camagna kopt de bal weg. Avar probeert de bal aan de voet te houden. Scrittore rent richting de bal. Scrittore schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Genghini kopt de bal weg. Melle met een sublieme pass. Camagna heeft problemen om de bal te vangen. Camagna draait met de bal, schiet en ... Viscontini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borealis - U.S.Montevergine 1:5

42e minuut.
bin Mohd Yassin passt de bal in één keer door. Salomone geeft een lange en hoge pass. Camagna rent richting de bal. Camagna haalt uit met een fantastische trap. Viscontini probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borealis 62%, U.S.Montevergine 38%.
Borealis - U.S.Montevergine 1:5

52e minuut.
Entkowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Caldera kopt de bal weg. Bielli geeft de bal voor. Kotronakis kopt de bal weg. Scrittore rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kotronakis neemt de hoekschop. Camagna maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Inworp. Del Dottore met een snelle inworp. Kotronakis geeft een hoge lob. Scrittore is nu in balbezit. Scrittore haalt uit met een fantastische trap. Viscontini bokst de bal weg.

68e minuut.
Genghini kopt de bal weg. Melle bereikt de bal nog maar net als eerste. Melle passt de bal in één keer door. Bielli geeft een lange en hoge pass. Scrittore maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Borealis - U.S.Montevergine 1:6

89e minuut.
Viscontini trapt de bal weg van het doel. Nana kopt de bal weg. Camagna is nu in balbezit. Bielli rent richting de bal. Bielli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borealis 68%, U.S.Montevergine 32%.
Borealis - U.S.Montevergine 1:6