Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
D.C. United blue chips
352 Tactiek E 433
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
8 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 44.5
adequate Schieten excellent
average Passen solid
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Hotz geeft de bal voor. Kányádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kányádi probeert naar een medespeler te passen. Isbaner rent richting de bal. Isbaner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Øverland verovert de bal door een tackle van achteren. Øverland speelt de bal door. Isbaner is nu in balbezit. Isbaner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
D.C. United - blue chips 0:1

16e minuut.
Hoeré verovert de bal door een tackle van achteren. Hoeré geeft de bal voor. Klungelig pakt Polak de bal. Kányádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kányádi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Polak rent richting de bal. Tuszyński onderschept slim de pass. Tuszyński speelt de bal door. Ungaro heeft problemen om de bal te vangen. Ungaro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. López trapt de bal weg. Gotti speelt de bal door. Sygnat rent richting de bal. Sygnat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vujisić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujisić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
D.C. United - blue chips 1:1

24e minuut.
Hoeré probeert naar een medespeler te passen. Zinzi is nu in balbezit. Vujisić verovert de bal door een tackle van achteren. Vujisić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
D.C. United - blue chips 2:1

27e minuut.
Arcuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcuri geeft de bal voor. Kányádi controleert de bal met de borst. Ungaro is nu in balbezit. Ungaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Hotz is nu in balbezit. Benazzato rent richting de bal. Benazzato geeft de bal voor. Sygnat rent richting de bal. Sygnat draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vujisić stond buitenspel. Hotz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Isbaner de bal. Isbaner geeft de bal voor. Kányádi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Zabłocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Isbaner rent richting de bal. Isbaner geeft een hoge lob. Kányádi is nu in balbezit. Kányádi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Hoeré de bal onder controle te krijgen. Zinzi rent richting de bal. Zinzi passt de bal met de wreef. Kányádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kányádi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Sygnat rent richting de bal. Tuszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Tuszyński geeft de bal voor. Kányádi rent richting de bal. Kányádi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D.C. United 63%, blue chips 37%.
D.C. United - blue chips 2:1

49e minuut.
Tuszyński geeft de bal voor. Klungelig pakt Polak de bal. Astorini rent richting de bal. Kányádi verovert de bal door een tackle van achteren. Kányádi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lombardo komt het veld opgelopen.

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tuszyński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ungaro maakt een snoekduik en kopt de bal. Kányádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kányádi haalt uit met een fantastische trap. López bokst de bal weg.

61e minuut.
Schuer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ungaro de bal. Kányádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kányádi schiet op doel. López probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
D.C. United - blue chips 2:2

64e minuut.
Ungaro is nu in balbezit. Øverland verovert de bal door een tackle van achteren. Øverland passt de bal met de wreef. Kányádi controleert de bal met de borst. Kányádi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Lombardo kopt de bal weg. Schuer probeert de bal aan de voet te houden. Tuszyński met een sublieme pass. Isbaner is nu in balbezit. Isbaner passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ungaro bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Moreno komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Vujisić rent richting de bal. Hotz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vujisić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Foltyn komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sygnat neemt zijn aanloop. Seragni bokst de bal weg.

68e minuut.
Foltyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kányádi rent richting de bal. Foltyn probeert naar een medespeler te passen. Isbaner heeft problemen om de bal te vangen. Isbaner haalt uit met een fantastische trap. López kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. López trapt de bal weg van het doel. Tuszyński kopt de bal weg. Kányádi is nu in balbezit. Kányádi schiet op doel. López bokst de bal weg. López speelt de bal door. Moreno speelt de bal door. Foltyn rent richting de bal. Kányádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kányádi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klungelig pakt Foltyn de bal. Foltyn probeert naar een medespeler te passen. Petkovic rent richting de bal. Isbaner onderschept slim de pass. Isbaner draait met de bal, schiet en ... López verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Klungelig pakt Foltyn de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petkovic. Foltyn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tuszyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kányádi controleert de bal met de borst. Foltyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Foltyn haalt uit met een fantastische trap. López probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
D.C. United - blue chips 2:3

83e minuut.
Isbaner geeft een lange en hoge pass. Kányádi is nu in balbezit. Schuer onderschept slim de pass. Foltyn onderschept slim de pass. Foltyn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Wong kopt de bal weg. Moreno heeft problemen om de bal te vangen. Moreno probeert naar een medespeler te passen. Kányádi rent richting de bal. Kányádi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
D.C. United - blue chips 2:4

87e minuut.
Isbaner passt de bal zonder na te denken. Moreno is nu in balbezit. Moreno passt de bal in één keer door. Foltyn rent richting de bal. Foltyn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D.C. United 78%, blue chips 22%.
D.C. United - blue chips 2:4