Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furie Rosse A.C. Draghi Viola
otto Tactiek lollofuori2
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 31
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
35.1 gemiddelde waardering 63.6
matig Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
zwak Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Scopel passt de bal met de wreef. Daar is Camagni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cucovaz begaat een overtreding. Cucovaz krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Oi heeft problemen om de bal te vangen. Rodrigo is nu in balbezit. Rodrigo passt de bal in één keer door. Benfatti rent richting de bal. Benfatti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Scopel met een sublieme pass. Benfatti is nu in balbezit. Bisquert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisquert geeft een lange en hoge pass. Pratali maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Minicuci onderschept slim de pass. Minicuci met een sublieme pass. Gürpınar is nu in balbezit. Santaroni verovert de bal door een tackle van achteren. Santaroni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Rodrigo met een sublieme pass. Klungelig pakt Fatigato de bal. Pratali is nu in balbezit. Pratali haalt uit met een fantastische trap. Montecolle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furie Rosse - A.C. Draghi Viola 0:1

23e minuut.
Cassaletti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bisquert met de inworp. Benfatti rent richting de bal. Benfatti geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Zarcone met een sublieme pass. Bisquert kopt de bal weg. Daar is Antonioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benfatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Benfatti haalt uit met een fantastische trap. Zarcone bokst de bal weg. Cucovaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucovaz geeft een hoge lob. Camagni geeft de bal voor. Pratali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratali haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Cucovaz de bal. Paal! Zarcone probeert naar een medespeler te passen. Bisquert geeft een hoge lob. Pratali maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rodrigo onderschept slim de pass. Rodrigo met een sublieme pass. Scopel met een sublieme pass. Camagni rent richting de bal. Camagni schiet op doel. Zarcone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Scopel bereikt de bal nog maar net als eerste. Scopel geeft een hoge lob. Pratali kopt de bal weg. Benfatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Benfatti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furie Rosse 65%, A.C. Draghi Viola 35%.
Furie Rosse - A.C. Draghi Viola 0:1

47e minuut.
Fatigato met een sublieme pass. Santaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Migliani begaat een overtreding. Santaroni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Antonioni neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Daar is Cucovaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fatigato probeert naar een medespeler te passen. Rodrigo rent richting de bal. Rodrigo passt de bal met de wreef. Scopel geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Scopel geeft de bal voor. Bodega probeert de bal aan de voet te houden. Pratali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratali schiet op doel. Zarcone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furie Rosse - A.C. Draghi Viola 0:2

60e minuut.
Benfatti heeft problemen om de bal te vangen. Casu rent richting de bal. Bisquert verovert de bal door een tackle van achteren. Bisquert geeft de bal voor. Pratali springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Bodega speelt de bal door. Oi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürpınar geeft een hoge lob. Pratali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratali schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Rodrigo kopt de bal weg. Pratali heeft problemen om de bal te vangen. Fatigato rent richting de bal. Pratali verovert de bal door een tackle van achteren. Pratali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Zarcone probeert naar een medespeler te passen. Rodrigo kopt de bal weg. Cassaletti controleert de bal met de borst. Pratali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratali draait met de bal, schiet en ... Zarcone bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Fatigato de bal onder controle te krijgen. Benfatti rent richting de bal. Benfatti geeft een lange en hoge pass. Pratali rent richting de bal. Pratali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Zarcone trapt de bal weg. Milin kopt de bal weg. Pratali rent richting de bal. Pratali schiet op doel. Zarcone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Pratali passt de bal met de wreef. Scopel bereikt de bal nog maar net als eerste. Scopel passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Camagni de bal. Camagni geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Minicuci met een sublieme pass. Camagni is nu in balbezit. Camagni geeft de bal voor. Pratali springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furie Rosse - A.C. Draghi Viola 0:3

81e minuut.
Camagni rent richting de bal. Camagni met een sublieme pass. Scopel rent richting de bal. Scopel geeft de bal voor. Pratali springt en kopt de bal. Zarcone bokst de bal weg.

87e minuut.
Daar is Scopel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scopel speelt de bal door. Camagni speelt de bal door. Pratali is nu in balbezit. Pratali haalt uit met een fantastische trap. Zarcone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Camagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Camagni geeft de bal voor. Benfatti kopt de bal weg. Pratali is nu in balbezit. Pratali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furie Rosse - A.C. Draghi Viola 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furie Rosse 77%, A.C. Draghi Viola 23%.
Furie Rosse - A.C. Draghi Viola 0:4