Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
W.L.F. Team Dinomo La Spezia
1 Tactiek Standard
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46.4 gemiddelde waardering 50.5
good Schieten excellent
good Passen good
adequate Verdedigen solid


8e minuut.
Pechkabt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechkabt passt de bal zonder na te denken. Hanuto rent richting de bal. Pechkabt bereikt de bal nog maar net als eerste. Stange bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Gini speelt de bal door. Bociek is nu in balbezit. Bociek speelt de bal door. Pechkabt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechkabt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Pâslariu speelt de bal door. Bociek heeft problemen om de bal te vangen. Bociek passt de bal zonder na te denken. Hanuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanuto draait met de bal, schiet en ... Relvas bokst de bal weg.

28e minuut.
Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie passt de bal in één keer door. Budziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Aufdenblatten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aufdenblatten schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bociek met een sublieme pass. Lipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechkabt onderschept slim de pass. Pechkabt draait met de bal, schiet en ... Relvas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.L.F. Team - Dinomo La Spezia 0:1

35e minuut.
Correale geeft een lange en hoge pass. Morles kopt de bal weg. Budziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufdenblatten is nu in balbezit. Aufdenblatten draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Gini met een sublieme pass. Pechkabt bereikt de bal nog maar net als eerste. Stange begaat een overtreding. Stange krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W.L.F. Team 57%, Dinomo La Spezia 43%.
W.L.F. Team - Dinomo La Spezia 0:1

46e minuut.
Strzykalski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Ciobănescu probeert naar een medespeler te passen. Gini speelt de bal door. Hanuto is nu in balbezit. Hanuto schiet op doel. Strzykalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
W.L.F. Team - Dinomo La Spezia 0:2

81e minuut.
Ciobănescu is nu in balbezit. Ciobănescu geeft de bal voor. Hanuto rent richting de bal. Hanuto haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rostoll de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ciobănescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gini is nu in balbezit. Gini passt de bal zonder na te denken. Çelikbilek geeft de bal voor. Hanuto springt en kopt de bal. Strzykalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W.L.F. Team 51%, Dinomo La Spezia 49%.
W.L.F. Team - Dinomo La Spezia 0:2