Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Musca manciuriana Rex FFC
GOKU Tactiek amichevole
49% Balbezit 51%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 13
47.7 gemiddelde waardering 42.6
solide Schieten goed
goed Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


5e minuut.
Pace heeft problemen om de bal te vangen. Pace geeft een hoge lob. Pirri kopt de bal weg. Cocoloş heeft problemen om de bal te vangen. Cocoloş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Bovina onderschept slim de pass. Osetek is nu in balbezit. Bovina verovert de bal door een tackle van achteren. Bovina geeft een lange en hoge pass. Cocoloş maakt een snoekduik en kopt de bal. Ducros bokst de bal weg. Pirri rent richting de bal. Pirri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aschero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pirri is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Afonin is nu in balbezit. Pirri onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Musca manciuriana - Rex FFC 1:0

22e minuut.
Bovina met een snelle inworp. Pace bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pace met de inworp. Bovina geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Starogardzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Starogardzki geeft de bal voor. Baini kan de bal niet met de borst controleren. Stačkėnas rent richting de bal. Stačkėnas schiet op doel. Del Basso bokst de bal weg. Almirón rent richting de bal. Almirón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Musca manciuriana - Rex FFC 1:1

25e minuut.
Pirri speelt de bal door. Daar is Cocoloş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirri bereikt de bal nog maar net als eerste. Almirón onderschept slim de pass. Almirón haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Musca manciuriana - Rex FFC 1:2

29e minuut.
Cassia onderschept slim de pass. Cassia geeft een hoge lob. Afonin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocoloş verovert de bal door een tackle van achteren. Cocoloş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bovina geeft een lange en hoge pass. Osetek is nu in balbezit. Pirri onderschept slim de pass. Pirri geeft een lange en hoge pass. Cocoloş springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Musca manciuriana - Rex FFC 2:2

43e minuut.
Aschero rent richting de bal. Aschero probeert naar een medespeler te passen. Cocoloş is nu in balbezit. Cocoloş draait met de bal, schiet en ... Ducros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Musca manciuriana - Rex FFC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Musca manciuriana 39%, Rex FFC 61%.
Musca manciuriana - Rex FFC 3:2

56e minuut.
Cassia passt de bal in één keer door. Magistrelli is nu in balbezit. Magistrelli passt de bal in één keer door. Pirri is nu in balbezit. Pirri draait met de bal, schiet en ... Ducros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Klungelig pakt Oniṣoarã de bal. Aschero is nu in balbezit. Aschero passt de bal met de wreef. Almirón bereikt de bal nog maar net als eerste. Almirón schiet op doel. Del Basso bokst de bal weg.

67e minuut.
Bovina rent richting de bal. Bovina passt de bal met de wreef. Osetek rent richting de bal. Bovina rent richting de bal. Bovina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pirri rent richting de bal. Pirri schiet op doel. Ducros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Musca manciuriana - Rex FFC 4:2

75e minuut.
Pirri rent richting de bal. Pirri passt de bal zonder na te denken. Cocoloş is nu in balbezit. Cocoloş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Musca manciuriana - Rex FFC 5:2

77e minuut.
Pace is nu in balbezit. Pace geeft een hoge lob. Bovina rent richting de bal. Cocoloş is nu in balbezit. Cocoloş draait met de bal, schiet en ... Ducros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Stačkėnas geeft een lange en hoge pass. Magistrelli kopt de bal weg. Daar is Pirri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirri geeft een lange en hoge pass. Cocoloş springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Musca manciuriana - Rex FFC 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Musca manciuriana 28%, Rex FFC 72%.
Musca manciuriana - Rex FFC 6:2