Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Castel Maggiore FC Babilonia Terme
Normal Tactiek superbarozzi
37% Balbezit 63%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 52
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 51.7
matig Schieten uitstekend
slecht Passen formidabel
waardeloos Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Işıldar passt de bal in één keer door. Kulczycki is nu in balbezit. Kulczycki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nardiello de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Rijavec passt de bal zonder na te denken. Daar is Kulczycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulczycki probeert naar een medespeler te passen. Telek bereikt de bal nog maar net als eerste. Telek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kielar kopt de bal weg. Telek rent richting de bal. Telek probeert naar een medespeler te passen. Kulczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Castel Maggiore FC - Babilonia Terme 0:1

7e minuut.
Kielar probeert naar een medespeler te passen. Oviedo is nu in balbezit. Oviedo geeft de bal voor. Kulczycki is nu in balbezit. Kulczycki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Kielar kopt de bal weg. Klungelig pakt Kulczycki de bal. Kulczycki met een sublieme pass. Telek is nu in balbezit. Telek haalt uit met een fantastische trap. Paal!

11e minuut.
Işıldar bereikt de bal nog maar net als eerste. Punzio rent richting de bal. Işıldar onderschept slim de pass. Işıldar geeft een lange en hoge pass. Kulczycki springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kielar passt de bal zonder na te denken. Oviedo is nu in balbezit. Oviedo geeft de bal voor. Telek krijgt zijn hoofd ertegen. Bescapé werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bescapé trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oviedo met een snelle inworp. Kielar heeft problemen om de bal te vangen. Kielar geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Soto geeft een hoge lob. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo geeft de bal voor. Telek bereikt de bal nog maar net als eerste. Telek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Castel Maggiore FC - Babilonia Terme 0:2

17e minuut.
Rijavec passt de bal in één keer door. Işıldar rent richting de bal. Işıldar passt de bal zonder na te denken. Kulczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki schiet op doel. Bescapé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Kielar kopt de bal weg. Kulczycki heeft problemen om de bal te vangen. Kulczycki geeft een hoge lob. Telek maakt een snoekduik en kopt de bal. Bescapé probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Soto met een sublieme pass. Oviedo is nu in balbezit. Oviedo speelt de bal door. Klungelig pakt Kulczycki de bal. Kulczycki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bescapé trapt de bal weg. Oviedo kopt de bal weg. Kulczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kielar kopt de bal weg. Kulczycki heeft problemen om de bal te vangen. Kulczycki passt de bal in één keer door. Telek heeft problemen om de bal te vangen. Telek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Castel Maggiore FC - Babilonia Terme 0:3

24e minuut.
Inworp. Birtolo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Punzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki onderschept slim de pass. Kulczycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Castel Maggiore FC - Babilonia Terme 0:4

26e minuut.
Klungelig pakt Rijavec de bal. Rijavec probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kulczycki de bal. Kulczycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Castel Maggiore FC - Babilonia Terme 0:5

28e minuut.
Kulczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki passt de bal met de wreef. Işıldar rent richting de bal. Telek rent richting de bal. Telek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Soto rent richting de bal. Soto passt de bal met de wreef. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo geeft een hoge lob. Telek maakt een snoekduik en kopt de bal. Bescapé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castel Maggiore FC - Babilonia Terme 0:6

37e minuut.
Defabritiis kopt de bal weg. Kulczycki is nu in balbezit. Entani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kulczycki raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kielar neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Işıldar bereikt de bal nog maar net als eerste. Işıldar passt de bal in één keer door. Rijavec speelt de bal door. Telek rent richting de bal. Telek haalt uit met een fantastische trap. Bescapé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nardiello kopt de bal weg. Kielar is nu in balbezit. Kielar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Kielar passt de bal in één keer door. Oviedo heeft problemen om de bal te vangen. Oviedo geeft een hoge lob. Telek springt en kopt de bal. Bescapé werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castel Maggiore FC - Babilonia Terme 0:7

44e minuut.
Telek passt de bal in één keer door. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo geeft een hoge lob. Kulczycki is nu in balbezit. Kulczycki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Nardiello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castel Maggiore FC 91%, Babilonia Terme 9%.
Castel Maggiore FC - Babilonia Terme 0:7

49e minuut.
Oviedo passt de bal in één keer door. Kulczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki passt de bal met de wreef. Telek rent richting de bal. Telek haalt uit met een fantastische trap. Bescapé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oviedo neemt de hoekschop. Kulczycki maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Klungelig pakt Numpaque de bal. Numpaque speelt de bal door. Kielar geeft een hoge lob. Telek bereikt de bal nog maar net als eerste. Telek schiet op doel. Bescapé bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Castel Maggiore FC - Babilonia Terme 0:8

52e minuut.
Kulczycki rent richting de bal. Kulczycki passt de bal zonder na te denken. Oviedo heeft problemen om de bal te vangen. Oviedo geeft de bal voor. Daar is Nardiello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Telek rent richting de bal. Telek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Castel Maggiore FC - Babilonia Terme 0:9

56e minuut.
Defabritiis bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo onderschept slim de pass. Oviedo passt de bal met de wreef. Kulczycki rent richting de bal. Kulczycki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Soto passt de bal in één keer door. Telek bereikt de bal nog maar net als eerste. Telek passt de bal in één keer door. Kulczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bescapé trapt de bal weg van het doel. Oviedo kopt de bal weg. Klungelig pakt Kulczycki de bal. Kulczycki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Işıldar is nu in balbezit. Işıldar speelt de bal door. Daar is Kulczycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulczycki haalt uit met een fantastische trap. Bescapé probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Castel Maggiore FC - Babilonia Terme 0:10

62e minuut.
Punzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki verovert de bal door een tackle van achteren. Kulczycki speelt de bal door. Telek bereikt de bal nog maar net als eerste. Telek schiet op doel. Bescapé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Kulczycki kopt de bal weg. Daar is Telek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sichieri rent richting de bal. Telek onderschept slim de pass. Telek draait met de bal, schiet en ... Bescapé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kulczycki heeft problemen om de bal te vangen. Kulczycki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kielar speelt de bal door. Klungelig pakt Oviedo de bal. Oviedo speelt de bal door. Kulczycki rent richting de bal. Kulczycki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Oviedo rent richting de bal. Oviedo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Telek de bal. Kulczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Işıldar probeert naar een medespeler te passen. Kielar geeft een lange en hoge pass. Daar is Nardiello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telek rent richting de bal. Telek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Castel Maggiore FC - Babilonia Terme 0:11

69e minuut.
Covioli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Taccari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telek verovert de bal door een tackle van achteren. Kulczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Rijavec passt de bal in één keer door. Işıldar bereikt de bal nog maar net als eerste. Işıldar passt de bal zonder na te denken. Telek rent richting de bal. Telek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Oviedo is nu in balbezit. Oviedo geeft een hoge lob. Telek rent richting de bal. Telek haalt uit met een fantastische trap. Bescapé werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castel Maggiore FC - Babilonia Terme 0:12

74e minuut.
Entani is nu in balbezit. Kulczycki verovert de bal door een tackle van achteren. Telek rent richting de bal. Kulczycki rent richting de bal. Kulczycki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Oviedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oviedo speelt de bal door. Kulczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nardiello de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Rijavec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijavec geeft een lange en hoge pass. Telek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki heeft problemen om de bal te vangen. Kulczycki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Punzio is nu in balbezit. Işıldar verovert de bal door een tackle van achteren. Işıldar speelt de bal door. Kulczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Castel Maggiore FC - Babilonia Terme 0:13

84e minuut.
Covioli verovert de bal door een tackle van achteren. Kielar is nu in balbezit. Kielar met een sublieme pass. Telek bereikt de bal nog maar net als eerste. Telek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Işıldar geeft de bal voor. Cecchini heeft problemen om de bal te vangen. Oviedo geeft de bal voor. Telek rent richting de bal. Telek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Castel Maggiore FC - Babilonia Terme 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castel Maggiore FC 90%, Babilonia Terme 10%.
Castel Maggiore FC - Babilonia Terme 0:14