Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lupacchiotti Rapallo
gia1 Tactiek FourStrikers
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 56.9
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


15e minuut.
Güvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Güvez passt de bal zonder na te denken. Negreanu geeft een lange en hoge pass. Wasielewski heeft problemen om de bal te vangen. Nõmmeots bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Włocki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Negreanu de bal. Włocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Włocki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Güneş de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupacchiotti - Rapallo 0:1

34e minuut.
Rżany passt de bal in één keer door. Włocki heeft problemen om de bal te vangen. Saïbi is nu in balbezit. Włocki verovert de bal door een tackle van achteren. Włocki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Trapolino passt de bal met de wreef. Rżany is nu in balbezit. Rżany passt de bal in één keer door. Daar is Negreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negreanu draait met de bal, schiet en ... Ardesi bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Halkalı rent richting de bal. Ağabəyli is nu in balbezit. Halkalı onderschept slim de pass. Halkalı schiet op doel. Schollen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lupacchiotti - Rapallo 1:1

44e minuut.
Caragiale passt de bal in één keer door. Suárez met een sublieme pass. Halkalı rent richting de bal. Halkalı draait met de bal, schiet en ... Schollen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupacchiotti - Rapallo 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupacchiotti 55%, Rapallo 45%.
Lupacchiotti - Rapallo 2:1

59e minuut.
Rżany met een sublieme pass. Klungelig pakt Negreanu de bal. Negreanu passt de bal zonder na te denken. Włocki is nu in balbezit. Włocki haalt uit met een fantastische trap. Ardesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Rżany rent richting de bal. Rżany speelt de bal door. Daar is Włocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Włocki haalt uit met een fantastische trap. Ardesi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lupacchiotti - Rapallo 2:2

66e minuut.
Rżany is nu in balbezit. Rżany met een sublieme pass. Włocki is nu in balbezit. Włocki draait met de bal, schiet en ... Ardesi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupacchiotti - Rapallo 2:3

70e minuut.
Rżany rent richting de bal. Rżany geeft een hoge lob. Comboio heeft problemen om de bal te vangen. Włocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Włocki schiet op doel. Ardesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Güvez passt de bal met de wreef. Negreanu rent richting de bal. Inworp. Güvez met een snelle inworp. Negreanu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ağabəyli heeft problemen om de bal te vangen. Fakiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ağabəyli. Ağabəyli krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Rżany probeert naar een medespeler te passen. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu geeft de bal voor. Włocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Włocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupacchiotti - Rapallo 2:4

84e minuut.
Saïbi onderschept slim de pass. Rżany onderschept slim de pass. Rżany met een sublieme pass. Włocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Włocki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupacchiotti 57%, Rapallo 43%.
Lupacchiotti - Rapallo 2:4