Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potente Sisante C.F.
3-5-2 Tactiek 442
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
34.3 gemiddelde waardering 50.8
matig Schieten formidabel
matig Passen redelijk
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Sajnóg kopt de bal weg. Kubina bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guerci. Kubina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Loberto wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Loberto met een sublieme pass. Klungelig pakt Montedoro de bal. Neri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montedoro raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Montedoro kan niet meer verder spelen. Cristofolo komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Konsel geeft de bal voor. Mirabile onderschept slim de pass. Ploeşteanu is nu in balbezit. Ploeşteanu draait met de bal, schiet en ... Erlandsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Konsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirabile onderschept slim de pass. Amsjö rent richting de bal. Saxon onderschept slim de pass. Saxon geeft een hoge lob. Erlandsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Saxon is nu in balbezit. Saxon passt de bal in één keer door. Sajnóg geeft een hoge lob. Kubina is nu in balbezit. Kubina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Messer stond buitenspel. Koźma maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Saxon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Konsel geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Ploeşteanu. Goede buitenspelval van de verdediging. Pakkanen maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kubina rent richting de bal. Kubina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Koźma geeft de bal voor. Kubina rent richting de bal. Kubina probeert naar een medespeler te passen. Sajnóg rent richting de bal. Sajnóg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Amsjö zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chipa speelt de bal door. Sajnóg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajnóg draait met de bal, schiet en ... Requena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potente - Sisante C.F. 0:1

40e minuut.
Klungelig pakt Saxon de bal. Kubina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubina passt de bal met de wreef. Sajnóg is nu in balbezit. Sajnóg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potente 65%, Sisante C.F. 35%.
Potente - Sisante C.F. 0:1

46e minuut.
Daar is Sajnóg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sajnóg passt de bal zonder na te denken. Pakkanen speelt de bal door. Kubina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubina haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Potente - Sisante C.F. 0:2

56e minuut.
Amsjö geeft een lange en hoge pass. Urban onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cristofolo neemt de hoekschop. Klungelig pakt Guerci de bal. Requena bokst de bal weg.

57e minuut.
Guerci geeft een hoge lob. Koźma kopt de bal weg. Sajnóg rent richting de bal. Kubina rent richting de bal. Kubina haalt uit met een fantastische trap. Requena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Cristofolo neemt de hoekschop. Requena speelt de bal door. Pakkanen kopt de bal weg. Klungelig pakt Kubina de bal. Kubina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Potente - Sisante C.F. 0:3

59e minuut.
Daar is Guerci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerci met een sublieme pass. Daar is Kubina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sajnóg is nu in balbezit. Sajnóg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pakkanen rent richting de bal. Pakkanen passt de bal in één keer door. Sajnóg rent richting de bal. Kubina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubina schiet op doel. Requena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Guerci kopt de bal weg. Loberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Loberto geeft de bal voor. Sajnóg is nu in balbezit. Sajnóg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Kubina bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Potente - Sisante C.F. 0:4

64e minuut.
Amsjö rent richting de bal. Amsjö passt de bal met de wreef. Sajnóg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajnóg haalt uit met een fantastische trap. Requena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potente - Sisante C.F. 0:5

66e minuut.
Kubina is nu in balbezit. Kubina speelt de bal door. Klungelig pakt Sajnóg de bal. Sajnóg draait met de bal, schiet en ... Requena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Potente - Sisante C.F. 0:6

67e minuut.
Neri rent richting de bal. Neri met een sublieme pass. Pavkov is nu in balbezit. Sajnóg rent richting de bal. Sajnóg draait met de bal, schiet en ... Requena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Loberto onderschept slim de pass. Loberto geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zahínos de bal. Kubina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Guerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajnóg verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Kubina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sajnóg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajnóg haalt uit met een fantastische trap. Requena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potente - Sisante C.F. 0:7

90e minuut.
Zahínos verovert de bal door een tackle van achteren. Amsjö is nu in balbezit. Amsjö passt de bal met de wreef. Kubina is nu in balbezit. Kubina haalt uit met een fantastische trap. Requena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Potente - Sisante C.F. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potente 77%, Sisante C.F. 23%.
Potente - Sisante C.F. 0:8