Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acquedolcese Real Pezzo
punte3 Tactiek 4-4-2
47% Balbezit 53%
34% Spel op eigen helft 66%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 5
52.9 gemiddelde waardering 49.3
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
formidabel Verdedigen zeer goed


14e minuut.
Puolamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. rent richting de bal. Puolamäki is nu in balbezit. is nu in balbezit. haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Becci de bal. Becci met een sublieme pass. Mięsikowski rent richting de bal. Mięsikowski draait met de bal, schiet en ... Storli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - Real Pezzo 0:1

37e minuut.
Załoga onderschept slim de pass. Załoga geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Brianza de bal onder controle te krijgen. Morig rent richting de bal. Morig draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acquedolcese 38%, Real Pezzo 62%.
Acquedolcese - Real Pezzo 0:1

49e minuut.
Tanaś verovert de bal door een tackle van achteren. Szarik rent richting de bal. Szarik passt de bal met de wreef. Rioli rent richting de bal. Rioli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Acquedolcese - Real Pezzo 1:1

55e minuut.
Tanaś onderschept slim de pass. Tanaś passt de bal in één keer door. Szarik speelt de bal door. Rioli is nu in balbezit. Rioli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Zwolski met een harde bal richting middenveld. Roszko kopt de bal weg. Szarik probeert naar een medespeler te passen. Puolamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Puolamäki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Rustichello is nu in balbezit. Mięsikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mięsikowski passt de bal in één keer door. Morig bereikt de bal nog maar net als eerste. Morig draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Morig is nu in balbezit. Morig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - Real Pezzo 1:2

80e minuut.
Armeni geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Becci stond buitenspel. Falchero neemt vlug de vrije trap. Puolamäki rent richting de bal. Puolamäki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Cazzini rent richting de bal. Bisconti verovert de bal door een tackle van achteren. Bisconti speelt de bal door. Roszko rent richting de bal. Roszko geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Klungelig pakt Bernasconi de bal. Szarik speelt de bal door. Armeni is nu in balbezit. Armeni geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rioli de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zwolski probeert naar een medespeler te passen. Bernasconi kopt de bal weg. Morig is nu in balbezit. Morig haalt uit met een fantastische trap. Storli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - Real Pezzo 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acquedolcese 31%, Real Pezzo 69%.
Acquedolcese - Real Pezzo 1:3