Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VICTRIX SquadroneAvvoltoi
tipo Tactiek 442 new
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
41.4 gemiddelde waardering 56.5
good Schieten formidable
poor Passen very good
good Verdedigen solid


8e minuut.
Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu speelt de bal door. Żywioł speelt de bal door. Trí Dũng geeft de bal voor. Ciałko springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Szluga passt de bal zonder na te denken. Buchalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchalik geeft een hoge lob. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór haalt uit met een fantastische trap. Kurismaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gorząd is nu in balbezit. Gorząd haalt uit met een fantastische trap. Kurismaa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Sulowski kopt de bal weg. Tamulski rent richting de bal. Tamulski speelt de bal door. Moór is nu in balbezit. Moór draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buchalik met een snelle inworp. Tamulski rent richting de bal. Tamulski haalt uit met een fantastische trap. Gorząd maakt een snoekduik en kopt de bal. Kurismaa bokst de bal weg.

23e minuut.
Gardell rent richting de bal. Gardell geeft een lange en hoge pass. Buchalik kopt de bal weg. Moór heeft problemen om de bal te vangen. Moór haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Guzik passt de bal met de wreef. Tamulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamulski passt de bal in één keer door. Gorząd bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorząd haalt uit met een fantastische trap. Kurismaa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Daar is Guzik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guzik met een sublieme pass. Gorząd rent richting de bal. Gorząd draait met de bal, schiet en ... Kurismaa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VICTRIX - SquadroneAvvoltoi 0:1

35e minuut.
Gorząd kopt de bal weg. Gardell controleert de bal met de borst. Moór onderschept slim de pass. Moór draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VICTRIX - SquadroneAvvoltoi 0:2

40e minuut.
Szluga geeft de bal voor. Moór kopt de bal weg. Gorząd bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorząd schiet op doel. Kurismaa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VICTRIX - SquadroneAvvoltoi 0:3

42e minuut.
Tamulski passt de bal met de wreef. Guzik rent richting de bal. Guzik speelt de bal door. Gorząd is nu in balbezit. Gorząd schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cunegatti probeert naar een medespeler te passen. Floricioiu is nu in balbezit. Floricioiu geeft de bal voor. Gorząd springt en kopt de bal. Kurismaa bokst de bal weg. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VICTRIX - SquadroneAvvoltoi 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VICTRIX 64%, SquadroneAvvoltoi 36%.
VICTRIX - SquadroneAvvoltoi 0:4

46e minuut.
Guzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzik passt de bal in één keer door. Gorząd is nu in balbezit. Gorząd draait met de bal, schiet en ... Kurismaa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VICTRIX - SquadroneAvvoltoi 0:5

50e minuut.
Inworp. Buchalik met de inworp. Tamulski is nu in balbezit. Tamulski geeft een lange en hoge pass. Moór springt en kopt de bal. Kurismaa bokst de bal weg. Moór is nu in balbezit. Moór haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VICTRIX - SquadroneAvvoltoi 0:6

52e minuut.
Cunegatti onderschept slim de pass. Cunegatti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sulowski de bal. Ardelean rent richting de bal. Ardelean haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Guzik heeft problemen om de bal te vangen. Guzik speelt de bal door. Gorząd rent richting de bal. Gorząd draait met de bal, schiet en ... Kurismaa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VICTRIX - SquadroneAvvoltoi 0:7

57e minuut.
Tamulski is nu in balbezit. Buchalik rent richting de bal. Tamulski speelt de bal door. Moór rent richting de bal. Moór haalt uit met een fantastische trap. Kurismaa bokst de bal weg. Infante heeft problemen om de bal te vangen. Gorząd rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VICTRIX - SquadroneAvvoltoi 0:8

62e minuut.
Gorząd passt de bal in één keer door. Guzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzik geeft een hoge lob. Gorząd maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VICTRIX - SquadroneAvvoltoi 0:9

64e minuut.
Gardell is nu in balbezit. Gorząd onderschept slim de pass. Moór rent richting de bal. Moór schiet op doel. Man Kwong probeert de bal aan de voet te houden. Kurismaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Trí Dũng met de inworp. Floricioiu is nu in balbezit. Żywioł begaat een overtreding. Żywioł krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Gardell met een sublieme pass. Buchalik probeert naar een medespeler te passen. Infante heeft problemen om de bal te vangen. Gorząd rent richting de bal. Gorząd haalt uit met een fantastische trap. Kurismaa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moór rent richting de bal. Moór haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VICTRIX - SquadroneAvvoltoi 0:10

74e minuut.
Guzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzik passt de bal in één keer door. Gorząd bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorząd haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VICTRIX - SquadroneAvvoltoi 0:11

80e minuut.
Floricioiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzik passt de bal met de wreef. Gorząd rent richting de bal. Gorząd draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Cunegatti met een snelle inworp. Tamulski probeert naar een medespeler te passen. Gorząd heeft problemen om de bal te vangen. Gorząd schiet op doel. Kurismaa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VICTRIX - SquadroneAvvoltoi 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VICTRIX 64%, SquadroneAvvoltoi 36%.
VICTRIX - SquadroneAvvoltoi 0:12