Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Capiscione Pedavena Calcio
serie B d Tactiek 442MOD
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.1 gemiddelde waardering 62.3
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Archip probeert naar een medespeler te passen. Drzewiński speelt de bal door. Ciuchină rent richting de bal. Ciuchină haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Jochheim rent richting de bal. Şahin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sannelli. Sannelli krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Ciuchină bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidders tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciuchină raakt geblesseerd tijdens het duel. Sidders speelt de bal door. Bocaş wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Dedikov kopt de bal weg. Giacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomelli geeft een lange en hoge pass. Şahin is nu in balbezit. Şahin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Capiscione - Pedavena Calcio 0:1

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jochheim met een snelle inworp. Giacomelli met een sublieme pass. Şahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Giacomelli rent richting de bal. Giacomelli geeft de bal voor. Dedikov kopt de bal weg. Şahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Martin passt de bal in één keer door. Jochheim rent richting de bal. Jochheim passt de bal in één keer door. Şahin is nu in balbezit. Şahin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Capiscione - Pedavena Calcio 0:2

30e minuut.
Ziemnicki rent richting de bal. Ziemnicki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bielikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giacomelli geeft de bal voor. Wnęk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Giacomelli is nu in balbezit. Giacomelli geeft een hoge lob. Şahin rent richting de bal. Şahin draait met de bal, schiet en ... Wnęk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capiscione - Pedavena Calcio 0:3

37e minuut.
Dedikov is nu in balbezit. Dedikov passt de bal in één keer door. Şahin rent richting de bal. Dedikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedikov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Capiscione - Pedavena Calcio 0:4

43e minuut.
Bielikowski onderschept slim de pass. Bielikowski passt de bal in één keer door. Dedikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedikov draait met de bal, schiet en ... Wnęk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capiscione - Pedavena Calcio 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capiscione 61%, Pedavena Calcio 39%.
Capiscione - Pedavena Calcio 0:5

50e minuut.
Klungelig pakt Ciuchină de bal. Oprescu geeft een hoge lob. Şahin rent richting de bal. Şahin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Capiscione - Pedavena Calcio 0:6

58e minuut.
Adámek probeert naar een medespeler te passen. Giacomelli is nu in balbezit. Giacomelli passt de bal zonder na te denken. Şahin is nu in balbezit. Şahin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. de Beucker komt het veld opgelopen. Ursprung komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Ursprung passt de bal in één keer door. Archip bereikt de bal nog maar net als eerste. Archip draait met de bal, schiet en ... De Bruyn rent richting de bal. De Bruyn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Oprescu speelt de bal door. Bielikowski geeft een lange en hoge pass. Dedikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedikov schiet op doel. Wnęk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Capiscione - Pedavena Calcio 0:7

73e minuut.
Giacomelli passt de bal zonder na te denken. Daar is Bielikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bielikowski speelt de bal door. Dedikov is nu in balbezit. Dedikov draait met de bal, schiet en ... Wnęk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Dănceanu speelt de bal door. Giacomelli kopt de bal weg. Adámek controleert de bal met de borst. Şahin verovert de bal door een tackle van achteren. Jochheim geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
De Bruyn is nu in balbezit. Sannelli geeft een hoge lob. Archip bereikt de bal nog maar net als eerste. Archip geeft een lange en hoge pass. Ciuchină maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
de Beucker verovert de bal door een tackle van achteren. de Beucker geeft de bal voor. Ciuchină rent richting de bal. Ciuchină haalt uit met een fantastische trap. Dănceanu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Capiscione - Pedavena Calcio 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capiscione 58%, Pedavena Calcio 42%.
Capiscione - Pedavena Calcio 1:7