Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alessandria blus salama
Normal Tactiek peo 442
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 51
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 48.5
slecht Schieten formidabel
matig Passen solide
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Macaluso met een sublieme pass. Pistori bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
kopt de bal weg. Fujita rent richting de bal. Fujita speelt de bal door. Klungelig pakt Cestar de bal. Cestar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Arnosti passt de bal met de wreef. Cestar rent richting de bal. Cestar passt de bal zonder na te denken. Dolder bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolder draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
probeert naar een medespeler te passen. Fujita speelt de bal door. Dolder bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alessandria - blus salama 0:1

10e minuut.
verovert de bal door een tackle van achteren. Fujita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujita passt de bal in één keer door. Dolder bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolder draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Dolder rent richting de bal. Dolder passt de bal in één keer door. Cestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar schiet op doel. Puddu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alessandria - blus salama 0:2

19e minuut.
Koczko passt de bal met de wreef. Arnosti heeft problemen om de bal te vangen. Arnosti probeert naar een medespeler te passen. Cestar is nu in balbezit. Cestar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Koczko is nu in balbezit. Koczko met een sublieme pass. Daar is Dolder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alessandria - blus salama 0:3

25e minuut.
Dolder bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolder passt de bal in één keer door. Cestar is nu in balbezit. Cestar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Koczko met een sublieme pass. Arnosti rent richting de bal. Arnosti passt de bal in één keer door. Cestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
rent richting de bal. Fujita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujita passt de bal in één keer door. Dolder rent richting de bal. Dolder draait met de bal, schiet en ... Puddu bokst de bal weg.

35e minuut.
Cestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Arlati de bal onder controle te krijgen. Fujita geeft een lange en hoge pass. Cestar krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Puchici met een harde bal richting middenveld. Koczko kopt de bal weg. Dedé heeft problemen om de bal te vangen. Dolder bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolder haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Piccinelli rent richting de bal. is nu in balbezit. passt de bal met de wreef. Dolder is nu in balbezit. Dolder haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Fujita is nu in balbezit. Klungelig pakt Fujita de bal. Fujita geeft een lange en hoge pass. Cestar rent richting de bal. Cestar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sidoti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidoti geeft een lange en hoge pass. Romei kopt de bal weg. Dolder bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolder schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Puddu trapt de bal weg van het doel. Koczko kopt de bal weg. Klungelig pakt Dolder de bal. Cestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alessandria - blus salama 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alessandria 69%, blus salama 31%.
Alessandria - blus salama 0:4

46e minuut.
Fujita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujita passt de bal zonder na te denken. Dolder bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolder draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Arlati de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fujita zal de hoekschop nemen. Dolder kopt de bal weg. Cestar rent richting de bal. Cestar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Arnosti verovert de bal door een tackle van achteren. Arnosti geeft een lange en hoge pass. Fujita geeft de bal voor. Arlati kopt de bal weg. Cestar is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Dolder rent richting de bal. Dolder passt de bal zonder na te denken. Fujita rent richting de bal. Fujita geeft de bal voor. Cestar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alessandria - blus salama 0:5

58e minuut.
Piccinelli rent richting de bal. onderschept slim de pass. passt de bal zonder na te denken. Dolder bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolder schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Fujita rent richting de bal. Fujita passt de bal met de wreef. Dolder rent richting de bal. Dolder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alessandria - blus salama 0:6

65e minuut.
Koczko met een sublieme pass. Sidoti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar onderschept slim de pass. Cestar schiet op doel. Puddu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alessandria - blus salama 0:7

67e minuut.
Cestar rent richting de bal. Cestar schiet op doel. Arlati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dolder is nu in balbezit. Dolder schiet op doel. Puddu bokst de bal weg. Cestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar draait met de bal, schiet en ... Paal!

68e minuut.
Dolder rent richting de bal. Dolder geeft een lange en hoge pass. Sidoti kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Arnosti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Puddu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cestar rent richting de bal. Cestar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alessandria - blus salama 0:8

69e minuut.
Arnosti onderschept slim de pass. Arnosti probeert naar een medespeler te passen. Fujita met een sublieme pass. Dolder bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolder draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Klungelig pakt Fujita de bal. Dolder bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujita is nu in balbezit. Fujita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alessandria - blus salama 0:9

75e minuut.
Piccinelli geeft een hoge lob. Calderone bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczko begaat een overtreding. Koczko krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Fujita rent richting de bal. Fujita passt de bal met de wreef. Daar is Cestar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolder bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolder schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arnosti zal de hoekschop nemen. Daar is Piccinelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cestar is nu in balbezit. Cestar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alessandria - blus salama 0:10

79e minuut.
Cestar verovert de bal door een tackle van achteren. Cestar speelt de bal door. Arlati rent richting de bal. Fujita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Dolder passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cestar de bal. Piccinelli is nu in balbezit. Cestar verovert de bal door een tackle van achteren. Cestar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alessandria - blus salama 0:11

87e minuut.
Koczko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arnosti rent richting de bal. Arnosti geeft de bal voor. Dolder is nu in balbezit. Dolder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alessandria - blus salama 0:12

90e minuut.
is nu in balbezit. geeft de bal voor. Cestar kopt de bal weg. Dolder heeft problemen om de bal te vangen. Dolder draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alessandria 74%, blus salama 26%.
Alessandria - blus salama 0:12