Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c. panthers niccolò
wm Tactiek nala
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 5
47.5 gemiddelde waardering 59.5
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Baudi rent richting de bal. Ricetto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boguś. Ricetto raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

11e minuut.
Łysiak passt de bal in één keer door. Garyga probeert naar een medespeler te passen. Vercammen rent richting de bal. Vercammen draait met de bal, schiet en ... Vescovo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. panthers - niccolò 0:1

14e minuut.
Łabuś passt de bal in één keer door. Virgillito rent richting de bal. Virgillito geeft een lange en hoge pass. Cullmann rent richting de bal. Cullmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. panthers - niccolò 0:2

34e minuut.
Cullmann kopt de bal weg. Vercammen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciliberto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vercammen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

38e minuut.
Vercammen is nu in balbezit. Fenyő onderschept slim de pass. Garyga onderschept slim de pass. Garyga geeft een lange en hoge pass. Cullmann springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c. panthers 54%, niccolò 46%.
f.c. panthers - niccolò 0:2

46e minuut.
Łabuś passt de bal in één keer door. Coordes probeert naar een medespeler te passen. Rowley geeft de bal voor. Cullmann is nu in balbezit. Cullmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Łysiak passt de bal in één keer door. Garyga probeert naar een medespeler te passen. Cullmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Cullmann schiet op doel. Na een snelle pass probeert Virgillito de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Łysiak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vercammen kopt de bal weg. Cullmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Cullmann draait met de bal, schiet en ... Vescovo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bauer geeft een lange en hoge pass. Kocharyan kan de bal niet met de borst controleren. Repetto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Repetto krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Coordes verovert de bal door een tackle van achteren. Coordes geeft een lange en hoge pass. Łabuś rent richting de bal. Daar is Łabuś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łabuś geeft een hoge lob. Vescovo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Boguś met een sublieme pass. Garyga rent richting de bal. Cullmann is nu in balbezit. Cullmann haalt uit met een fantastische trap. Vescovo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c. panthers 64%, niccolò 36%.
f.c. panthers - niccolò 0:2