Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ambrosiana 1929 Meganoidi
1965-66 Tactiek special
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.6 gemiddelde waardering 53.5
adequate Schieten very good
adequate Passen very good
average Verdedigen solid


2e minuut.
Peel kan de bal niet met de borst controleren. Peel passt de bal in één keer door. Salihagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa is nu in balbezit. Chiţa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambrosiana 1929 - Meganoidi 0:1

5e minuut.
Nuha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Forese controleert de bal met de borst. Di Bonito rent richting de bal. Di Bonito schiet op doel. Minoccheri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ambrosiana 1929 - Meganoidi 1:1

6e minuut.
Tonoli is nu in balbezit. Tonoli passt de bal in één keer door. Salihagić met een sublieme pass. Daar is Peel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peel geeft de bal voor. Angelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Forese rent richting de bal. Sberviglieri verovert de bal door een tackle van achteren. Sberviglieri probeert naar een medespeler te passen. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa haalt uit met een fantastische trap. Angelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambrosiana 1929 - Meganoidi 1:2

14e minuut.
Salihagić speelt de bal door. Tonoli is nu in balbezit. Metallo begaat een overtreding. Metallo krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Salihagić speelt de bal door. Metallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambrosiana 1929 - Meganoidi 1:3

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tonoli met de inworp. Serrenti rent richting de bal. Chiţa onderschept slim de pass. Chiţa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Salihagić verovert de bal door een tackle van achteren. Salihagić probeert naar een medespeler te passen. Stefanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţa haalt uit met een fantastische trap. Angelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Sberviglieri verovert de bal door een tackle van achteren. Sberviglieri passt de bal zonder na te denken. Tonoli rent richting de bal. Tonoli geeft de bal voor. Chiţa krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Salihagić geeft de bal voor. Peel kopt de bal weg. Bignotto is nu in balbezit. Chiţa onderschept slim de pass. Chiţa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambrosiana 1929 - Meganoidi 1:4

44e minuut.
Sberviglieri onderschept slim de pass. Sberviglieri speelt de bal door. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Salihagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Salihagić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cau komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Brancati kopt de bal weg. Peel is nu in balbezit. Peel geeft de bal voor. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ambrosiana 1929 61%, Meganoidi 39%.
Ambrosiana 1929 - Meganoidi 1:4

47e minuut.
Bignotto kopt de bal weg. Peel is nu in balbezit. Peel geeft de bal voor. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Brancati met een sublieme pass. Chiţa rent richting de bal. Metallo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chiţa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Chiţa kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Angelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambrosiana 1929 - Meganoidi 1:5

52e minuut.
Salihagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Salihagić passt de bal in één keer door. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambrosiana 1929 - Meganoidi 1:6

58e minuut.
Forese met een sublieme pass. Sberviglieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sberviglieri passt de bal zonder na te denken. Daar is Salihagić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salihagić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Salihagić geeft de bal voor. Bignotto is nu in balbezit. Chiţa verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţa haalt uit met een fantastische trap. Angelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambrosiana 1929 - Meganoidi 1:7

63e minuut.
Sberviglieri heeft problemen om de bal te vangen. Maghini probeert naar een medespeler te passen. Scornaienchi probeert naar een medespeler te passen. Di Bonito is nu in balbezit. Di Bonito draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Sberviglieri verovert de bal door een tackle van achteren. Sberviglieri geeft een hoge lob. Chiţa kopt de bal weg. Klungelig pakt Salihagić de bal. Salihagić draait met de bal, schiet en ... Paal! We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Feskens komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Scornaienchi kopt de bal weg. Stefanini heeft problemen om de bal te vangen. Peel is nu in balbezit. Peel schiet op doel. Angelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Peel is nu in balbezit. Peel geeft een lange en hoge pass. Feskens bereikt de bal nog maar net als eerste. Feskens haalt uit met een fantastische trap. Angelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambrosiana 1929 - Meganoidi 1:8

83e minuut.
Feskens passt de bal in één keer door. Peel is nu in balbezit. Peel probeert naar een medespeler te passen. Feskens heeft problemen om de bal te vangen. Feskens haalt uit met een fantastische trap. Angelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Salihagić speelt de bal door. Stefanini is nu in balbezit. Feskens onderschept slim de pass. Feskens schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ambrosiana 1929 - Meganoidi 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ambrosiana 1929 67%, Meganoidi 33%.
Ambrosiana 1929 - Meganoidi 1:9