Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ultimi Romantici ASD Sbordone League
sky road Tactiek tikitaka3
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
12 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 4
45.1 gemiddelde waardering 45.4
good Schieten excellent
good Passen good
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Tocev kopt de bal weg. Mantineo probeert de bal aan de voet te houden. Toye bereikt de bal nog maar net als eerste. Toye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - ASD Sbordone League 1:0

7e minuut.
Domján bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimolo verovert de bal door een tackle van achteren. Marschall verovert de bal door een tackle van achteren. Latrofa verovert de bal door een tackle van achteren. Latrofa draait met de bal, schiet en ... Laviano bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Turri passt de bal met de wreef. Trolese is nu in balbezit. Trolese probeert naar een medespeler te passen. Rimolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimolo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Turri is nu in balbezit. Cristache verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Trolese zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Trolese moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Trolese schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

31e minuut.
Dikariev rent richting de bal. Dikariev speelt de bal door. Sorgon bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocev onderschept slim de pass. Tocev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - ASD Sbordone League 2:0

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ottolina komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Walgraeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Walgraeve passt de bal in één keer door. Cristache speelt de bal door. Tocev is nu in balbezit. Tocev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Cristache passt de bal met de wreef. Rimolo rent richting de bal. Rimolo geeft een hoge lob. Ottolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottolina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - ASD Sbordone League 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultimi Romantici 62%, ASD Sbordone League 38%.
Ultimi Romantici - ASD Sbordone League 2:1

47e minuut.
Latrofa bereikt de bal nog maar net als eerste. Latrofa passt de bal in één keer door. Ottolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottolina draait met de bal, schiet en ... Laviano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ultimi Romantici - ASD Sbordone League 2:2

59e minuut.
Memmola passt de bal in één keer door. Ottolina is nu in balbezit. Jones schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jones krijgt een gele kaart. Ottolina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ilardo komt het veld opgelopen. Ilardo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Latrofa bereikt de bal nog maar net als eerste. Latrofa haalt uit met een fantastische trap. Laviano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - ASD Sbordone League 2:3

60e minuut.
Toye passt de bal met de wreef. Inworp. Memmola met de inworp. Ilardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilardo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Latrofa de bal onder controle te krijgen. Toye controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sorgon neemt vlug de vrije trap. Ottolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottolina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Marschall speelt de bal door. Walgraeve is nu in balbezit. Walgraeve geeft de bal voor. Toye rent richting de bal. Toye draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doeltrap. Szulgo komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Walgraeve kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Toye stond buitenspel. Vialli neemt vlug de vrije trap. Szulgo rent richting de bal. Szulgo haalt uit met een fantastische trap. Laviano bokst de bal weg. Rimolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - ASD Sbordone League 2:4

72e minuut.
Marschall rent richting de bal. Rimolo verovert de bal door een tackle van achteren. Szulgo rent richting de bal. Szulgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - ASD Sbordone League 2:5

73e minuut.
Buoro komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Dikariev rent richting de bal. Dikariev met een sublieme pass. Tocev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocev schiet op doel. Cireddu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - ASD Sbordone League 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultimi Romantici 60%, ASD Sbordone League 40%.
Ultimi Romantici - ASD Sbordone League 3:5