Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fantacimbri Real Marteam
541 Tactiek Real Wings dx
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.5 gemiddelde waardering 50.7
zeer goed Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


7e minuut.
Asilkurt rent richting de bal. Cellier met een sublieme pass. Wypij bereikt de bal nog maar net als eerste. Wypij schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fantacimbri - Real Marteam 0:1

13e minuut.
Asilkurt kopt de bal weg. Bencomo rent richting de bal. Buldrighini begaat een overtreding. Buldrighini krijgt een gele kaart. Bencomo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Asilkurt met een snel genomen vrije trap. Wypij krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Asilkurt speelt de bal door. Daar is Tuunainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuunainen met een sublieme pass. Bencomo is nu in balbezit. Bencomo schiet op doel. Cerri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wypij rent richting de bal. Wypij schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fantacimbri - Real Marteam 0:2

35e minuut.
Sollenne rent richting de bal. Sollenne geeft een lange en hoge pass. Sitek heeft problemen om de bal te vangen. Arazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Arazzi draait met de bal, schiet en ... Khatoui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sarda speelt de bal door. Bencomo rent richting de bal. Bencomo probeert naar een medespeler te passen. Wypij is nu in balbezit. Wypij haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Cellier met een sublieme pass. Tuunainen speelt de bal door. Buldrighini is nu in balbezit. Wypij verovert de bal door een tackle van achteren. Wypij haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fantacimbri 67%, Real Marteam 33%.
fantacimbri - Real Marteam 0:2

47e minuut.
Buldrighini met een sublieme pass. Tuunainen speelt de bal door. Bencomo rent richting de bal. Bencomo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Quondamangelomaria de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cerri probeert naar een medespeler te passen. Cellier kopt de bal weg. Asilkurt probeert naar een medespeler te passen. Wypij bereikt de bal nog maar net als eerste. Wypij draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Russo passt de bal met de wreef. Ginex rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cellier. Cellier krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Asilkurt is nu in balbezit. Asilkurt passt de bal met de wreef. Bencomo rent richting de bal. Bencomo schiet op doel. Cerri probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Tuunainen geeft de bal voor. Wypij kopt de bal weg. Bencomo rent richting de bal. Bencomo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Tuunainen met een snelle inworp. Asilkurt is nu in balbezit. Asilkurt geeft een hoge lob. Wypij maakt een snoekduik en kopt de bal. Cerri probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Wypij is nu in balbezit. Wypij passt de bal in één keer door. Daar is Bencomo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wypij is nu in balbezit. Wypij haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Tuunainen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bencomo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bencomo passt de bal met de wreef. Wypij rent richting de bal. Wypij haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Khatoui trapt de bal weg. Asilkurt kopt de bal weg. Wypij rent richting de bal. Bencomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencomo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fantacimbri - Real Marteam 0:3

78e minuut.
Russo rent richting de bal. Tuunainen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Russo. Russo krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Sarda met een sublieme pass. Wypij rent richting de bal. Pausa begaat een overtreding. Pausa krijgt een gele kaart. Wypij is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cellier met een snel genomen vrije trap. Bencomo kopt de bal weg. Wypij bereikt de bal nog maar net als eerste. Wypij draait met de bal, schiet en ... Cerri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fantacimbri - Real Marteam 0:4

89e minuut.
Guerra de Andrade kopt de bal weg. Asilkurt geeft een hoge lob. Wypij bereikt de bal nog maar net als eerste. Wypij schiet op doel. Cerri probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fantacimbri 62%, Real Marteam 38%.
fantacimbri - Real Marteam 0:4