Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:10
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: foffo Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 9052
foffo Reconquista FFC
doc Tactiek m4312s.220122
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 8
55.7 gemiddelde waardering 69.7
solide Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


6e minuut.
Vadim is nu in balbezit. Vadim probeert naar een medespeler te passen. Zuenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuenko haalt uit met een fantastische trap. Łopata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - Reconquista FFC 0:1

12e minuut.
Kolenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolenda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Guitarrista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guitarrista geeft de bal voor. Zuenko krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - Reconquista FFC 0:2

21e minuut.
Guitarrista verovert de bal door een tackle van achteren. Guitarrista geeft een hoge lob. Mijić kopt de bal weg. Zuenko is nu in balbezit. Zuenko schiet op doel. Łopata bokst de bal weg.

26e minuut.
Grethen is nu in balbezit. Grethen geeft de bal voor. Hajrović probeert de bal met de borst te controleren. Zuenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuenko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Łopata bokst de bal weg.

30e minuut.
Hajrović geeft de bal voor. Inworp. Kolenda met een snelle inworp. Guitarrista geeft de bal voor. Zuenko maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Vadim rent richting de bal. Vadim probeert naar een medespeler te passen. Mitrousis rent richting de bal. Mitrousis draait met de bal, schiet en ... Łopata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Guitarrista is nu in balbezit. Guitarrista passt de bal zonder na te denken. Zuenko heeft problemen om de bal te vangen. Mitrousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrousis haalt uit met een fantastische trap. Łopata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - Reconquista FFC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: foffo 61%, Reconquista FFC 39%.
foffo - Reconquista FFC 0:3

57e minuut.
Vadim is nu in balbezit. Vadim geeft een hoge lob. Mitrousis rent richting de bal. Mitrousis schiet op doel. Łopata werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Łopata trapt de bal weg van het doel. Vadim kopt de bal weg. Mijić rent richting de bal. Mitrousis verovert de bal door een tackle van achteren. Mitrousis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Guitarrista heeft problemen om de bal te vangen. Guitarrista met een sublieme pass. Zuenko is nu in balbezit. Zuenko schiet op doel. Łopata probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kabra verovert de bal door een tackle van achteren. Karbowski is nu in balbezit. Grethen maakt een afschuwelijke overtreding. Grethen is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

85e minuut.
Kenny kopt de bal weg. Grespan rent richting de bal. Salemme tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grespan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Grespan kan niet meer verder spelen. Zabłocki komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Inworp. Hajrović met de inworp. Kolenda met een sublieme pass. Zuenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuenko haalt uit met een fantastische trap. Łopata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: foffo 45%, Reconquista FFC 55%.
foffo - Reconquista FFC 0:3