Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monfortese MUTTIN FOOTBALL CLUB
325 Tactiek giocher23
52% Balbezit 48%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 53.9
solid Schieten outstanding
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Bungert geeft een lange en hoge pass. Zilci kopt de bal weg. Rosalém is nu in balbezit. Rosalém geeft een hoge lob. Gradić krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Le Gal kopt de bal weg. Cornea is nu in balbezit. Cornea passt de bal zonder na te denken. Rosalém rent richting de bal. Rosalém haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pletosu rent richting de bal. Le Gal onderschept slim de pass. Le Gal geeft een lange en hoge pass. Gradić springt en kopt de bal. Pracki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monfortese - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:1

15e minuut.
Daar is Rosalém, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosalém probeert naar een medespeler te passen. Sitarek rent richting de bal. Gradić onderschept slim de pass. Gradić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monfortese - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:2

18e minuut.
Rajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajić passt de bal in één keer door. Daar is Cornea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornea probeert naar een medespeler te passen. Gradić bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Olivero met een sublieme pass. Rajić rent richting de bal. Rajić passt de bal met de wreef. Rosalém rent richting de bal. Rosalém draait met de bal, schiet en ... Pracki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Lento rent richting de bal. Conforti is nu in balbezit. Lento verovert de bal door een tackle van achteren. Lento haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monfortese - MUTTIN FOOTBALL CLUB 1:2

26e minuut.
Zilci geeft een lange en hoge pass. Rosalém bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajić geeft de bal voor. Gradić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Eynullayev probeert naar een medespeler te passen. Danesvalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Danesvalle passt de bal met de wreef. Gradić is nu in balbezit. Gradić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monfortese 63%, MUTTIN FOOTBALL CLUB 37%.
Monfortese - MUTTIN FOOTBALL CLUB 1:2

47e minuut.
Bungert geeft een lange en hoge pass. Rajić kopt de bal weg. Rosalém is nu in balbezit. Cornea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Le Gal is nu in balbezit. Cornea rent richting de bal. Cornea met een sublieme pass. Rosalém rent richting de bal. Rosalém draait met de bal, schiet en ... Pracki bokst de bal weg.

50e minuut.
Gradić is nu in balbezit. Gradić draait met de bal, schiet en ... Bungert heeft problemen om de bal te vangen. Rosalém rent richting de bal. Rosalém haalt uit met een fantastische trap. Pracki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Cornea kopt de bal weg. Rosalém rent richting de bal. Stanisławczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosalém raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

57e minuut.
Vărzaru rent richting de bal. Barell verovert de bal door een tackle van achteren. Barell met een sublieme pass. Gradić is nu in balbezit. Gradić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Sitarek heeft problemen om de bal te vangen. Cornea is nu in balbezit. Cornea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monfortese - MUTTIN FOOTBALL CLUB 1:3

67e minuut.
Zilci onderschept slim de pass. Zilci passt de bal met de wreef. Rosalém probeert naar een medespeler te passen. Gradić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradić haalt uit met een fantastische trap. Pracki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Rajić onderschept slim de pass. Rajić geeft een hoge lob. Cornea kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Stanisławczyk de bal onder controle te krijgen. Gradić rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rosalém geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pettoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pettoni probeert naar een medespeler te passen. Stanisławczyk rent richting de bal. Gradić verovert de bal door een tackle van achteren. Gradić haalt uit met een fantastische trap. Pracki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gradić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monfortese - MUTTIN FOOTBALL CLUB 1:4

73e minuut.
Eynullayev is nu in balbezit. Rosalém verovert de bal door een tackle van achteren. Rosalém passt de bal zonder na te denken. Gradić rent richting de bal. Gradić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Bungert met een sublieme pass. Rosalém is nu in balbezit. Eynullayev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eynullayev krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Lento is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Olivero ... Strafschop! Lento is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pletosu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Molino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monfortese - MUTTIN FOOTBALL CLUB 2:4

87e minuut.
Stanisławczyk probeert de bal met de borst te controleren. Cornea bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanisławczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Gradić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monfortese 65%, MUTTIN FOOTBALL CLUB 35%.
Monfortese - MUTTIN FOOTBALL CLUB 2:4