Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IMBRANATI 2015 Sove Utd
chip 2 Tactiek Crix-SX-4321
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
58.2 gemiddelde waardering 59
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Echterhoff passt de bal met de wreef. Siontis rent richting de bal. Perczak onderschept slim de pass. Perczak geeft de bal voor. Hanysek maakt een snoekduik en kopt de bal. Pagés bokst de bal weg.

9e minuut.
Bekkema met een sublieme pass. Gillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Candia rent richting de bal. Daar is Gillot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gillot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bekkema stond buitenspel. Perczak neemt vlug de vrije trap. Hanysek kopt de bal weg. Adrianov rent richting de bal. Adrianov draait met de bal, schiet en ... Pagés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Sladić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perczak met de inworp. Adrianov geeft de bal voor. Hanysek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Echterhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Echterhoff geeft een lange en hoge pass. Hanysek rent richting de bal. Hanysek haalt uit met een fantastische trap. Pagés probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

22e minuut.
Bekkema rent richting de bal. Bekkema geeft de bal voor. Daar is Echterhoff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gillot rent richting de bal. Gillot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Perczak is nu in balbezit. Perczak geeft de bal voor. Sladić kopt de bal weg. Soza bereikt de bal nog maar net als eerste. Soza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Perczak passt de bal met de wreef. Adrianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanerdi is nu in balbezit. Adrianov verovert de bal door een tackle van achteren. Adrianov schiet op doel. Pagés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IMBRANATI 2015 33%, Sove Utd 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IMBRANATI 2015 - Sove Utd 0:0

46e minuut.
Nikody komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Gillot rent richting de bal. Candia rent richting de bal. Gillot rent richting de bal. Gillot haalt uit met een fantastische trap. Drwal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IMBRANATI 2015 - Sove Utd 0:1

76e minuut.
Nikody bereikt de bal nog maar net als eerste. Barat speelt de bal door. Gillot rent richting de bal. Gillot haalt uit met een fantastische trap. Drwal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IMBRANATI 2015 - Sove Utd 0:2

78e minuut.
Klungelig pakt Adrianov de bal. Fanerdi rent richting de bal. Bokroš begaat een overtreding. Bokroš krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IMBRANATI 2015 46%, Sove Utd 54%.
IMBRANATI 2015 - Sove Utd 0:2