Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zemanlandia vitulano
Bebbus_433 Tactiek quattro42
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
0 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 12
55.4 gemiddelde waardering 61.4
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


13e minuut.
Montelanico speelt de bal door. Ironi is nu in balbezit. Ironi met een sublieme pass. Klungelig pakt Garsia de bal. Garsia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Oved verovert de bal door een tackle van achteren. Oved geeft een lange en hoge pass. Montelanico geeft de bal voor. Garsia is nu in balbezit. Garsia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemanlandia - vitulano 0:1

28e minuut.
Butera trapt de bal weg. Montelanico kopt de bal weg. Bacchini heeft problemen om de bal te vangen. Garsia onderschept slim de pass. Garsia schiet op doel. Butera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Caffaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Dragoş onderschept slim de pass. Dragoş geeft een lange en hoge pass. Infortunio bereikt de bal nog maar net als eerste. Infortunio draait met de bal, schiet en ... Butera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemanlandia - vitulano 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemanlandia 64%, vitulano 36%.
Zemanlandia - vitulano 0:2

47e minuut.
Garsia verovert de bal door een tackle van achteren. Fuzio rent richting de bal. Fuzio met een sublieme pass. Infortunio rent richting de bal. Infortunio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Giannoni rent richting de bal. Giannoni met een sublieme pass. Daar is Fuzio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuzio geeft een hoge lob. Garsia springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Fuzio passt de bal in één keer door. Montelanico is nu in balbezit. Montelanico passt de bal met de wreef. Garsia rent richting de bal. Garsia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Vicario is nu in balbezit. Vicario geeft de bal voor. Infortunio kopt de bal weg. Garsia rent richting de bal. Garsia haalt uit met een fantastische trap. Butera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Ironi rent richting de bal. Ironi passt de bal in één keer door. Infortunio bereikt de bal nog maar net als eerste. Infortunio schiet op doel. Na een snelle pass probeert Garsia de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemanlandia 59%, vitulano 41%.
Zemanlandia - vitulano 0:2