Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:10
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: juve Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3566
juve djbergamo
salva57 Tactiek quante ne prendo
46% Balbezit 54%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
49.8 gemiddelde waardering 55.3
solide Schieten uitstekend
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


7e minuut.
de la Oca rent richting de bal. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Natale is nu in balbezit. Di Natale haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
juve - djbergamo 0:1

10e minuut.
Klungelig pakt Verkoppen de bal. bin Che Omar is nu in balbezit. de la Oca verovert de bal door een tackle van achteren. de la Oca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juve - djbergamo 0:2

11e minuut.
Di Natale rent richting de bal. Ellis is nu in balbezit. Di Natale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis is nu in balbezit. Ellis draait met de bal, schiet en ... Bukalski bokst de bal weg.

13e minuut.
Antuofermo kopt de bal weg. Särkioja heeft problemen om de bal te vangen. Särkioja probeert naar een medespeler te passen. de la Oca rent richting de bal. de la Oca draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bukalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Skowron passt de bal in één keer door. de la Oca bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Oca met een sublieme pass. Di Natale rent richting de bal. Di Natale draait met de bal, schiet en ... Bukalski bokst de bal weg.

21e minuut.
Linetty heeft problemen om de bal te vangen. Linetty passt de bal in één keer door. Di Natale rent richting de bal. Di Natale haalt uit met een fantastische trap. Urodov probeert de bal aan de voet te houden. Bukalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
de la Oca passt de bal met de wreef. Urodov verovert de bal door een tackle van achteren. Di Natale probeert de bal aan de voet te houden. Ellis is nu in balbezit. Ellis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juve - djbergamo 0:3

28e minuut.
Skowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty verovert de bal door een tackle van achteren. Linetty geeft een hoge lob. Ellis springt en kopt de bal. Bukalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juve - djbergamo 0:4

36e minuut.
Linetty passt de bal met de wreef. Antuofermo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antuofermo geeft de bal voor. Ellis is nu in balbezit. Ellis haalt uit met een fantastische trap. Bukalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt bin Che Omar de bal. de la Oca is nu in balbezit. de la Oca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juve - djbergamo 0:5

38e minuut.
Linetty geeft een lange en hoge pass. de la Oca bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Natale is nu in balbezit. Di Natale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juve - djbergamo 0:6

39e minuut.
Ellis rent richting de bal. Linetty is nu in balbezit. Linetty probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Di Natale de bal. Di Natale haalt uit met een fantastische trap. Bukalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Koczot komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juve 81%, djbergamo 19%.
juve - djbergamo 0:6

50e minuut.
Särkioja neemt de hoekschop. Bukalski speelt de bal door. Millán is nu in balbezit. Millán geeft een lange en hoge pass. Di Natale maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Klungelig pakt Verkoppen de bal. Linetty probeert naar een medespeler te passen. Koczot rent richting de bal. Di Natale bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Natale schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Linetty onderschept slim de pass. Linetty probeert naar een medespeler te passen. bin Che Omar is nu in balbezit. Koczot verovert de bal door een tackle van achteren. Koczot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Koczot is nu in balbezit. Koczot haalt uit met een fantastische trap. Bukalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Särkioja geeft een lange en hoge pass. Ellis rent richting de bal. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Millán is nu in balbezit. Millán geeft de bal voor. Koczot is nu in balbezit. Koczot haalt uit met een fantastische trap. Bukalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Di Natale probeert naar een medespeler te passen. Ellis rent richting de bal. Urodov met een sublieme pass. Ellis rent richting de bal. Ellis haalt uit met een fantastische trap. Bukalski bokst de bal weg.

81e minuut.
Millán onderschept slim de pass. Millán geeft de bal voor. Di Natale is nu in balbezit. Di Natale haalt uit met een fantastische trap. Bukalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juve - djbergamo 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juve 76%, djbergamo 24%.
juve - djbergamo 0:7