Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:10
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: EUR Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 26400
EUR 1971 spartana
352bis Tactiek trap
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
40.8 gemiddelde waardering 55.8
average Schieten excellent
adequate Passen excellent
solid Verdedigen solid


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Couñago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magagnin probeert de bal met de borst te controleren. Magagnin geeft de bal voor. Cinghialotti krijgt zijn hoofd ertegen. Ricaurte bokst de bal weg.

13e minuut.
Couñago met een sublieme pass. Erdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdas passt de bal met de wreef. Magagnin bereikt de bal nog maar net als eerste. Magagnin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Migliore geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Törőcsik de bal. Cinghialotti is nu in balbezit. Cinghialotti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EUR 1971 - spartana 0:1

26e minuut.
Couñago geeft de bal voor. Daar is Gorie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Couñago is nu in balbezit. Couñago geeft een hoge lob. Cinghialotti springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
EUR 1971 - spartana 0:2

38e minuut.
Laureyns bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdas verovert de bal door een tackle van achteren. Erdas speelt de bal door. Daar is Sammartino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erdas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Gorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Magagnin onderschept slim de pass. Törőcsik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Magagnin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cinghialotti neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
EUR 1971 - spartana 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EUR 1971 77%, spartana 23%.
EUR 1971 - spartana 0:3

49e minuut.
Magagnin is nu in balbezit. García Edo onderschept slim de pass. Erdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinghialotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinghialotti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Couñago passt de bal in één keer door. Giglioli rent richting de bal. García Edo verovert de bal door een tackle van achteren. Magagnin onderschept slim de pass. Magagnin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EUR 1971 - spartana 0:4

62e minuut.
Magagnin onderschept slim de pass. Magagnin passt de bal in één keer door. Cinghialotti rent richting de bal. Cinghialotti draait met de bal, schiet en ... Ricaurte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EUR 1971 - spartana 0:5

64e minuut.
Erdas met een sublieme pass. Sammartino is nu in balbezit. Magagnin rent richting de bal. Magagnin draait met de bal, schiet en ... Ricaurte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EUR 1971 - spartana 0:6

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Gorie de bal onder controle te krijgen. Couñago probeert naar een medespeler te passen. Erdas speelt de bal door. Cinghialotti is nu in balbezit. Cinghialotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EUR 1971 - spartana 0:7

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sammartino met de inworp. Magagnin bereikt de bal nog maar net als eerste. Magagnin geeft de bal voor. Giglioli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Laureyns zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sammartino is nu in balbezit. Sammartino speelt de bal door. Magagnin bereikt de bal nog maar net als eerste. Magagnin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
EUR 1971 - spartana 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EUR 1971 79%, spartana 21%.
EUR 1971 - spartana 0:8