Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PISA S.C F.C. UGHENTUS
4-1-3-2 Tactiek TRYTRY-T
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 50.6
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen goed
solide Verdedigen formidabel


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Horyainov de bal onder controle te krijgen. Šršen bereikt de bal nog maar net als eerste. Legosi onderschept slim de pass. Legosi draait met de bal, schiet en ... Ottolini probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Skartados rent richting de bal. Azo verovert de bal door een tackle van achteren. Azo met een sublieme pass. Charitodiplomenos is nu in balbezit. Charitodiplomenos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PISA S.C - F.C. UGHENTUS 0:1

24e minuut.
Daar is Legosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Culínek onderschept slim de pass. Ngọc Hiền rent richting de bal. Andreoli is nu in balbezit. Andreoli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Serdült bereikt de bal nog maar net als eerste. Serdült geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viñas met de inworp. Azo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Legosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreoli is nu in balbezit. Legosi is nu in balbezit. Andreoli rent richting de bal. Andreoli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PISA S.C - F.C. UGHENTUS 1:1

34e minuut.
Ngọc Hiền met de inworp. Lato is nu in balbezit. Legosi onderschept slim de pass. Legosi haalt uit met een fantastische trap. Ottolini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PISA S.C - F.C. UGHENTUS 2:1

37e minuut.
Šršen verovert de bal door een tackle van achteren. Šršen passt de bal in één keer door. Charitodiplomenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Charitodiplomenos geeft een hoge lob. Zanardelli maakt een snoekduik en kopt de bal. Linowski bokst de bal weg.

45e minuut.
Horyainov verovert de bal door een tackle van achteren. Horyainov geeft een hoge lob. Zanardelli probeert de bal aan de voet te houden. Charitodiplomenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Charitodiplomenos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PISA S.C 47%, F.C. UGHENTUS 53%.
PISA S.C - F.C. UGHENTUS 2:1

47e minuut.
González Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. González Villamil passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Azo geeft een lange en hoge pass. Linowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Charitodiplomenos krijgt zijn hoofd ertegen. Linowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zanardelli bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Zanardelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PISA S.C - F.C. UGHENTUS 2:2

50e minuut.
Andreoli verovert de bal door een tackle van achteren. Culínek rent richting de bal. Legosi verovert de bal door een tackle van achteren. Legosi schiet op doel. Ottolini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Legosi heeft problemen om de bal te vangen. Šršen bereikt de bal nog maar net als eerste. Legosi onderschept slim de pass. Legosi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PISA S.C - F.C. UGHENTUS 3:2

88e minuut.
Horyainov passt de bal met de wreef. Cenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreoli onderschept slim de pass. Andreoli draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PISA S.C - F.C. UGHENTUS 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PISA S.C 45%, F.C. UGHENTUS 55%.
PISA S.C - F.C. UGHENTUS 4:2