Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tirosecco A.S. CETARA SOCCER
centro Tactiek Firevin
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
49.3 gemiddelde waardering 45
uitstekend Schieten goed
goed Passen redelijk
goed Verdedigen goed


6e minuut.
Altini kopt de bal weg. Fragapane bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salkım. Salkım krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Fragapane met een sublieme pass. Roos is nu in balbezit. Roos met een sublieme pass. Pirrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirrotta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Carglises onderschept slim de pass. Lussu onderschept slim de pass. Lussu probeert naar een medespeler te passen. Simionato is nu in balbezit. Simionato schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Lussu onderschept slim de pass. Lussu met een sublieme pass. Simionato is nu in balbezit. Alfero is nu in balbezit. Alfero draait met de bal, schiet en ... Strungăreanu bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Fragapane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragapane probeert naar een medespeler te passen. Alfero heeft problemen om de bal te vangen. Mendozzi rent richting de bal. Mendozzi haalt uit met een fantastische trap. Strungăreanu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tirosecco 35%, A.S. CETARA SOCCER 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tirosecco - A.S. CETARA SOCCER 0:0

81e minuut.
Inworp. Engineer komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Inworp. Fregoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pozzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozzoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - A.S. CETARA SOCCER 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tirosecco 34%, A.S. CETARA SOCCER 66%.
Tirosecco - A.S. CETARA SOCCER 1:0