Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Generation X 2024 Le Aquile
genx difesa 2 Tactiek 2022P-A
47% Balbezit 53%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 49.8
redelijk Schieten uitmuntend
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen redelijk


13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Atto met een snelle inworp. Cedolini met een sublieme pass. Çimdik geeft een hoge lob. Nică maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Generation X 2024 - Le Aquile 0:1

26e minuut.
Bulajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajić geeft een lange en hoge pass. Stergiopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Noschese bereikt de bal nog maar net als eerste. Noschese haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Csernai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atto bereikt de bal nog maar net als eerste. Atto geeft een lange en hoge pass. Nică is nu in balbezit. Nică schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Daar is Szczepaniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczepaniak geeft een lange en hoge pass. Atto is nu in balbezit. Atto geeft de bal voor. Bulajić springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Rollando probeert naar een medespeler te passen. Çimdik is nu in balbezit. Çimdik geeft een hoge lob. Nică heeft problemen om de bal te vangen. Nică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Generation X 2024 - Le Aquile 0:2

41e minuut.
Toney met een sublieme pass. Torlak heeft problemen om de bal te vangen. Tudor is nu in balbezit. Nică rent richting de bal. Nică draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Generation X 2024 84%, Le Aquile 16%.
Generation X 2024 - Le Aquile 0:2

46e minuut.
Sadowski komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Nică is nu in balbezit. Pontrelli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nică is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nică legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Godeiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Generation X 2024 - Le Aquile 0:3

58e minuut.
Klungelig pakt Stergiopoulos de bal. Nică is nu in balbezit. Roldan is nu in balbezit. Nică onderschept slim de pass. Nică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Generation X 2024 - Le Aquile 0:4

61e minuut.
Çimdik geeft een hoge lob. Stergiopoulos probeert de bal aan de voet te houden. Bulajić rent richting de bal. Bulajić haalt uit met een fantastische trap. Godeiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Generation X 2024 - Le Aquile 0:5

62e minuut.
Chiapuzzo komt het veld opgelopen. Nistorescu komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Toney rent richting de bal. Toney met een sublieme pass. Pontrelli rent richting de bal. Nică verovert de bal door een tackle van achteren. Nică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Generation X 2024 - Le Aquile 0:6

74e minuut.
Nistorescu is nu in balbezit. Amodeo verovert de bal door een tackle van achteren. Amodeo geeft de bal voor. Nică rent richting de bal. Nică schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Rollando verovert de bal door een tackle van achteren. Atto rent richting de bal. Atto passt de bal zonder na te denken. Bulajić is nu in balbezit. Bulajić geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nică is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Generation X 2024 - Le Aquile 0:7

87e minuut.
Roldan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çimdik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cedolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedolini geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Godeiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Nistorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Çimdik verovert de bal door een tackle van achteren. Çimdik geeft een hoge lob. Nică maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Generation X 2024 - Le Aquile 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Generation X 2024 70%, Le Aquile 30%.
Generation X 2024 - Le Aquile 0:8