Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Titanio Ossidato limana
The Wallera Tactiek tattica test
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 55.6
goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Wannapiromkul passt de bal in één keer door. Cvijić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van de Kasteele. van de Kasteele krijgt een gele kaart. Cvijić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cvijić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wannapiromkul is nu in balbezit. Wannapiromkul haalt uit met een fantastische trap. Sutton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Rigamonti kopt de bal weg. Prodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodi geeft een lange en hoge pass. Peleritti rent richting de bal. Peleritti schiet op doel. Dzhingozov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Inworp. De Irigoyen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boldici rent richting de bal. Shaowen bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaowen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Shaowen kopt de bal weg. Daar is De Irigoyen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Irigoyen probeert naar een medespeler te passen. Cvijić rent richting de bal. Cvijić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Shaowen probeert naar een medespeler te passen. Wannapiromkul speelt de bal door. Cvijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvijić haalt uit met een fantastische trap. Sutton maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Maurits passt de bal in één keer door. Canhão rent richting de bal. Canhão passt de bal in één keer door. Peleritti rent richting de bal. Peleritti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Klungelig pakt Prodi de bal. Prodi geeft de bal voor. Świerszcz rent richting de bal. Rigamonti verovert de bal door een tackle van achteren. Rigamonti draait met de bal, schiet en ... Dzhingozov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Świerszcz passt de bal zonder na te denken. Cvijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvijić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wannapiromkul de bal. Wannapiromkul schiet op doel. Sutton bokst de bal weg.

32e minuut.
Grignoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boldici rent richting de bal. Boldici met een sublieme pass. Shaowen rent richting de bal. Shaowen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Grignoli geeft de bal voor. De Irigoyen is nu in balbezit. Lezzo rent richting de bal. De Irigoyen onderschept slim de pass. De Irigoyen geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wannapiromkul is nu in balbezit. Wannapiromkul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanio Ossidato - limana 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanio Ossidato 64%, limana 36%.
Titanio Ossidato - limana 0:1

47e minuut.
Maurits rent richting de bal. Boldici verovert de bal door een tackle van achteren. van de Kasteele speelt de bal door. Cvijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvijić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Dzhingozov probeert naar een medespeler te passen. De Irigoyen rent richting de bal. De Irigoyen probeert naar een medespeler te passen. Wannapiromkul is nu in balbezit. Wannapiromkul draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De Irigoyen met een sublieme pass. Wannapiromkul bereikt de bal nog maar net als eerste. Wannapiromkul passt de bal met de wreef. Cvijić is nu in balbezit. Cvijić draait met de bal, schiet en ... Sutton bokst de bal weg. Cvijić rent richting de bal. Cvijić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanio Ossidato - limana 0:2

67e minuut.
Tulimowski passt de bal in één keer door. Efros speelt de bal door. Grignoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Grignoli geeft de bal voor. Wannapiromkul springt en kopt de bal. Sutton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Wannapiromkul is nu in balbezit. Wannapiromkul passt de bal met de wreef. Cvijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Wannapiromkul is nu in balbezit. Wannapiromkul haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Boldici met een snelle inworp. De Irigoyen rent richting de bal. Lezzo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Irigoyen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cvijić wilt de vrije trap nemen. Paal!

78e minuut.
Grignoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Grignoli speelt de bal door. Klungelig pakt Patrocínio de bal. Cvijić onderschept slim de pass. Cvijić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Canhão met een snelle inworp. Klungelig pakt Peleritti de bal. Shaowen bereikt de bal nog maar net als eerste. Peleritti verovert de bal door een tackle van achteren. Peleritti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Cvijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvijić probeert naar een medespeler te passen. Lezzo is nu in balbezit. Wannapiromkul verovert de bal door een tackle van achteren. Wannapiromkul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanio Ossidato - limana 0:3

89e minuut.
Efros verovert de bal door een tackle van achteren. Efros speelt de bal door. Grignoli probeert naar een medespeler te passen. Cvijić rent richting de bal. Cvijić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanio Ossidato 63%, limana 37%.
Titanio Ossidato - limana 0:3