Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
piacenza sokker alkmaar90
DCC5 Tactiek 433ext
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
50.3 gemiddelde waardering 53.5
zeer goed Schieten solide
goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Mahi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Caronte de bal. Beerensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Caronte verovert de bal door een tackle van achteren. Caronte schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Zangrando is nu in balbezit. Zangrando passt de bal met de wreef. Piperno probeert naar een medespeler te passen. Pilloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilloni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Mahi geeft een hoge lob. Inworp. Mirra met een snelle inworp. Piperno geeft een hoge lob. Caronte maakt een snoekduik en kopt de bal. Vagué kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Inworp. Mirra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piperno geeft een hoge lob. Caronte heeft problemen om de bal te vangen. Caronte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Piperno speelt de bal door. Pilloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Beerensen maakt een afschuwelijke overtreding. Beerensen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: piacenza sokker 48%, alkmaar90 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
piacenza sokker - alkmaar90 0:0

46e minuut.
Jara komt het veld opgelopen. Tidu komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Kłak verovert de bal door een tackle van achteren. Kłak haalt uit met een fantastische trap. Casamatta probeert de bal aan de voet te houden. Villa Sánchez rent richting de bal. Villa Sánchez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Zangrando rent richting de bal. Zangrando geeft een lange en hoge pass. Jara is nu in balbezit. Jara schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: piacenza sokker 51%, alkmaar90 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
piacenza sokker - alkmaar90 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Villa Sánchez speelt de bal door. Kłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Jara zijn tegenspeler op de grond. Jara krijgt een gele kaart.

91e minuut.
Kłak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Beerensen met een snel genomen vrije trap. Kłak is nu in balbezit. Casamatta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kłak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Villa Sánchez neemt zijn aanloop. Lopardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Villa Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Lopardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

96e minuut.
Calderoni geeft een lange en hoge pass. Tidu probeert naar een medespeler te passen. Mirra speelt de bal door. Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara schiet op doel. De bal raakt de paal.

102e minuut.
Inworp. Impoco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nardoni rent richting de bal. Nardoni speelt de bal door. Villa Sánchez geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: piacenza sokker 39%, alkmaar90 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
piacenza sokker - alkmaar90 0:0

118e minuut.
Mirra met een snelle inworp. Tidu rent richting de bal. Tidu geeft een lange en hoge pass. Jara maakt een snoekduik en kopt de bal. Vagué werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: piacenza sokker 43%, alkmaar90 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
piacenza sokker - alkmaar90 0:0


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Naitana kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
---
Kłak neemt de penalty, wat een uithaal! Lopardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
piacenza sokker - alkmaar90 1:0
---
Pilloni neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
piacenza sokker - alkmaar90 1:1
---
Villa Sánchez legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Lopardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Jara legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
piacenza sokker - alkmaar90 1:2
---
Beerensen kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
piacenza sokker - alkmaar90 2:2
---
Zangrando kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Vagué verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
piacenza sokker - alkmaar90 2:3
---
Perebinha legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Lopardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
piacenza sokker - alkmaar90 3:3
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mirra neemt zijn aanloop. Vagué bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Nardoni neemt zijn aanloop. Lopardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
piacenza sokker - alkmaar90 4:3
---