Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Materdei Elfi delle Dolomiti
442ae Tactiek Edelf 541 NEW
45% Balbezit 55%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 56.5
slecht Schieten formidabel
matig Passen formidabel
zwak Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Aliling geeft een lange en hoge pass. Rəsulzadə kopt de bal weg. Lasterowicz is nu in balbezit. Kobliha verovert de bal door een tackle van achteren. Kobliha draait met de bal, schiet en ... Mysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekker draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kobliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobliha haalt uit met een fantastische trap. Mysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Materdei - Elfi delle Dolomiti 0:1

3e minuut.
Aliling is nu in balbezit. Aliling geeft een lange en hoge pass. Dekker rent richting de bal. Dekker haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ahlioptas de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Aliling bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliling passt de bal met de wreef. Lasterowicz is nu in balbezit. Kobliha onderschept slim de pass. Kobliha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Kobliha is nu in balbezit. Kobliha passt de bal in één keer door. Ahlioptas is nu in balbezit. Dekker onderschept slim de pass. Dekker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Materdei - Elfi delle Dolomiti 0:2

16e minuut.
Aliling met de inworp. Daar is Rəsulzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rəsulzadə geeft een lange en hoge pass. Kobliha maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Materdei - Elfi delle Dolomiti 0:3

17e minuut.
Dekker speelt de bal door. Sperlecchi rent richting de bal. Sperlecchi speelt de bal door. Kobliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobliha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Dekker verovert de bal door een tackle van achteren. Dekker geeft de bal voor. Kobliha is nu in balbezit. Kobliha draait met de bal, schiet en ... Mysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Materdei - Elfi delle Dolomiti 0:4

24e minuut.
Rəsulzadə geeft een lange en hoge pass. Jagusztyn rent richting de bal. Jagusztyn geeft een lange en hoge pass. Talkowski kopt de bal weg. Dekker geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gaudio kopt de bal weg. Rəsulzadə geeft een hoge lob. Ahlioptas heeft problemen om de bal te vangen. Kobliha rent richting de bal. Kobliha haalt uit met een fantastische trap. Mysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Zegarliński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dekker de bal. Dekker probeert naar een medespeler te passen. Kobliha is nu in balbezit. Kobliha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Aliling rent richting de bal. Aliling passt de bal met de wreef. Kobliha rent richting de bal. Kobliha haalt uit met een fantastische trap. Ahlioptas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aliling zal de hoekschop nemen. Ahlioptas kopt de bal weg. Mysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kobliha controleert de bal met de borst. Mysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Condeescu passt de bal zonder na te denken. Wałeczek rent richting de bal. Dekker onderschept slim de pass. Dekker geeft een hoge lob. Kobliha rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kobliha rent richting de bal. Kobliha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Materdei - Elfi delle Dolomiti 0:5

41e minuut.
Drożdżewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekker verovert de bal door een tackle van achteren. Dekker probeert naar een medespeler te passen. Kobliha is nu in balbezit. Kobliha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Sperlecchi geeft de bal voor. Aliling kopt de bal weg. Kobliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobliha schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ahlioptas de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Materdei 81%, Elfi delle Dolomiti 19%.
Materdei - Elfi delle Dolomiti 0:5

47e minuut.
Dekker rent richting de bal. Dekker geeft een lange en hoge pass. Kobliha rent richting de bal. Kobliha schiet op doel. Mysiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Materdei - Elfi delle Dolomiti 0:6

48e minuut.
Kozmács passt de bal in één keer door. Daar is Aliling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aliling probeert naar een medespeler te passen. Kobliha rent richting de bal. Kobliha haalt uit met een fantastische trap. Mysiak bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sperlecchi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kobliha krijgt zijn hoofd ertegen. Mysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rəsulzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəsulzadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Materdei - Elfi delle Dolomiti 0:7

52e minuut.
Sperlecchi onderschept slim de pass. Ahlioptas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sperlecchi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kobliha neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Mysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Materdei - Elfi delle Dolomiti 0:8

53e minuut.
Klungelig pakt Lasterowicz de bal. Lasterowicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ahlioptas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobliha is nu in balbezit. Kobliha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Musialik probeert naar een medespeler te passen. Aliling rent richting de bal. Aliling passt de bal zonder na te denken. Dekker rent richting de bal. Dekker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Wałeczek kopt de bal weg. Rəsulzadə speelt de bal door. Aliling heeft problemen om de bal te vangen. Aliling geeft een lange en hoge pass. Kobliha kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Rəsulzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Rəsulzadə met een sublieme pass. Dekker is nu in balbezit. Dekker geeft een lange en hoge pass. Kobliha bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Materdei - Elfi delle Dolomiti 0:9

66e minuut.
Aliling is nu in balbezit. Aliling met een sublieme pass. Kobliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobliha schiet op doel. Ahlioptas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Rəsulzadə geeft de bal voor. Aliling kopt de bal weg. Rəsulzadə heeft problemen om de bal te vangen. Kobliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobliha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Sperlecchi geeft een hoge lob. Aliling geeft een hoge lob. Kobliha rent richting de bal. Kobliha haalt uit met een fantastische trap. Mysiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Materdei - Elfi delle Dolomiti 0:10

71e minuut.
Zegarliński speelt de bal door. Chivulete bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobliha rent richting de bal. Kobliha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kobliha onderschept slim de pass. Kobliha probeert naar een medespeler te passen. Sperlecchi speelt de bal door. Kobliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobliha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Dekker verovert de bal door een tackle van achteren. Dekker passt de bal zonder na te denken. Sperlecchi rent richting de bal. Sperlecchi geeft de bal voor. Kobliha maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Aliling rent richting de bal. Aliling geeft de bal voor. Daar is Kobliha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobliha haalt uit met een fantastische trap. Mysiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Materdei - Elfi delle Dolomiti 0:11

86e minuut.
Dekker onderschept slim de pass. Dekker met een sublieme pass. Aliling speelt de bal door. Kobliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobliha draait met de bal, schiet en ... Mysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dekker is nu in balbezit. Dekker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Materdei - Elfi delle Dolomiti 0:12

89e minuut.
Illés controleert de bal met de borst. Kobliha is nu in balbezit. Illés tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kobliha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dekker wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Materdei 78%, Elfi delle Dolomiti 22%.
Materdei - Elfi delle Dolomiti 0:12