Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Victoria BUFFRA TEAM
Bagnoli Tactiek 442
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.1 gemiddelde waardering 58.4
good Schieten excellent
adequate Passen excellent
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Unzueta maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kaleta rent richting de bal. Kaleta geeft de bal voor. Terlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Ciuciła probeert naar een medespeler te passen. Buřval rent richting de bal. Buřval passt de bal zonder na te denken. Rickardsson is nu in balbezit. Rickardsson draait met de bal, schiet en ... Arnaudi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Buřval bereikt de bal nog maar net als eerste. Buřval passt de bal zonder na te denken. Matai geeft een lange en hoge pass. Georgijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgijević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Matai geeft de bal voor. Rickardsson kopt de bal weg. Georgijević rent richting de bal. Georgijević haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Matai speelt de bal door. Klungelig pakt Rickardsson de bal. Kuniec rent richting de bal. Rickardsson verovert de bal door een tackle van achteren. Rickardsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kucab kopt de bal weg. Grideanu met een sublieme pass. Ciuciła met een sublieme pass. Klungelig pakt Rickardsson de bal. Rickardsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Opala geeft een hoge lob. Klungelig pakt Georgijević de bal. Friend is nu in balbezit. Georgijević onderschept slim de pass. Georgijević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arnaudi trapt de bal weg van het doel. Owen kopt de bal weg. Klungelig pakt Rickardsson de bal. Rickardsson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Georgijević heeft problemen om de bal te vangen. Rickardsson rent richting de bal. Rickardsson schiet op doel. Arnaudi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Buřval passt de bal met de wreef. Rickardsson rent richting de bal. Rickardsson passt de bal zonder na te denken. Georgijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgijević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Ciuciła met een sublieme pass. Buřval met een sublieme pass. Georgijević is nu in balbezit. Rickardsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rickardsson schiet op doel. Arnaudi bokst de bal weg.

21e minuut.
Ciuciła is nu in balbezit. Ciuciła passt de bal zonder na te denken. Rickardsson rent richting de bal. Rickardsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ciuciła kopt de bal weg. Buřval is nu in balbezit. Buřval speelt de bal door. Rickardsson rent richting de bal. Rickardsson haalt uit met een fantastische trap. Arnaudi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Kucab rent richting de bal. Kucab passt de bal in één keer door. Grideanu rent richting de bal. Rickardsson verovert de bal door een tackle van achteren. Rickardsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ciuciła rent richting de bal. Ciuciła probeert naar een medespeler te passen. Rickardsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rickardsson draait met de bal, schiet en ... Arnaudi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - BUFFRA TEAM 0:1

27e minuut.
Rickardsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rickardsson passt de bal met de wreef. Georgijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgijević schiet op doel. Arnaudi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - BUFFRA TEAM 0:2

31e minuut.
Matai speelt de bal door. Georgijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Buřval bereikt de bal nog maar net als eerste. Buřval passt de bal met de wreef. Rickardsson rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ciuciła zal de hoekschop nemen. Georgijević springt en kopt de bal. Arnaudi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Buřval is nu in balbezit. Buřval passt de bal in één keer door. Rickardsson is nu in balbezit. Rickardsson draait met de bal, schiet en ... Arnaudi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - BUFFRA TEAM 0:3

36e minuut.
Buřval is nu in balbezit. Buřval passt de bal met de wreef. Rickardsson rent richting de bal. Rickardsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - BUFFRA TEAM 0:4

38e minuut.
Opala kopt de bal weg. Buřval is nu in balbezit. Buřval speelt de bal door. Rickardsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rickardsson schiet op doel. Arnaudi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Georgijević rent richting de bal. Georgijević draait met de bal, schiet en ... Arnaudi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Rickardsson is nu in balbezit. Rickardsson passt de bal in één keer door. Georgijević is nu in balbezit. Georgijević haalt uit met een fantastische trap. Arnaudi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - BUFFRA TEAM 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Victoria 78%, BUFFRA TEAM 22%.
Sporting Victoria - BUFFRA TEAM 0:5

53e minuut.
Buřval rent richting de bal. Buřval geeft de bal voor. Georgijević is nu in balbezit. Georgijević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - BUFFRA TEAM 0:6

56e minuut.
Buřval is nu in balbezit. Buřval speelt de bal door. Georgijević rent richting de bal. Georgijević schiet op doel. Arnaudi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Opala kopt de bal weg. Buřval met een sublieme pass. Matai is nu in balbezit. Buřval bereikt de bal nog maar net als eerste. Buřval speelt de bal door. Arnaudi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Georgijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgijević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - BUFFRA TEAM 0:7

60e minuut.
Ciuciła rent richting de bal. Ciuciła passt de bal zonder na te denken. Georgijević rent richting de bal. Georgijević schiet op doel. Arnaudi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ciuciła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuciła passt de bal in één keer door. Rickardsson rent richting de bal. Rickardsson schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Buřval speelt de bal door. Klungelig pakt Matai de bal. Matai passt de bal zonder na te denken. Rickardsson is nu in balbezit. Rickardsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Wood passt de bal in één keer door. Owen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wirikaman. Owen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Owen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Talero de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - BUFFRA TEAM 1:7

89e minuut.
Micele probeert naar een medespeler te passen. Ciuciła is nu in balbezit. Ciuciła probeert naar een medespeler te passen. Rickardsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rickardsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Ciuciła met de inworp. Buřval speelt de bal door. Matai rent richting de bal. Matai geeft de bal voor. Georgijević springt en kopt de bal. Arnaudi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Victoria 62%, BUFFRA TEAM 38%.
Sporting Victoria - BUFFRA TEAM 1:7